Goede voornemens (deel 2)

In mijn vorige blogpost heb ik mijn eerste 4 goede voornemens toegelicht. Hier zijn nu de laatste 5..

  1. 1x per maand date night. 3 maanden geleden ben ik van job veranderd, mijn dochter was 4 maanden en mijn huishouden een puinhoop. Een baby veranderd sowieso alles, maar een nieuwe job erbij brengt chaos. Nu beginnen we stilaan een routine te creëren die voor ons alle 3 werkt. Het is puzzelen geweest, maar het lijkt alsof het gaat lukken. We moeten zelfs quality time als koppel inplannen, maar het is nodig. Als we dit niet doen, vergeten we het. Er is altijd wel iets dat nog snel moet gebeuren: wassen, papierwerk, tanken, bezoekje familie,… Voor je het weet is het 3 maanden geleden dat je nog met zen 2en alleen bent geweest en een conversatie hebt gehad dat niet over pampers ging. Wij gaan op onze date nights uit eten, kerstmarkt bezoeken, nieuwe stad bezoeken, bowlen, bioscoop, winkelen,… Na zo’n dag of avond zijn we weer helemaal opgeladen en terug tot over onze oren verliefd. Het is genoeg om zalig op te teren tot de volgende date night. Ouders opgelet! De was kan wachten, je relatie niet!
  2. 1x per week creatief zijn. Creativiteit is een manier om je gevoelens te uiten. Van blijheid tot frustraties, alles kan je er in kwijt. Bij mij varieert dit van knutselen, schrijven, kleuren tot aan mijn blog werken.
  3. Naar New York gaan. Mijn moeder en ik hebben al geboekt en gaan in maart een week. Ik kijk er enorm hard naar uit! Ik kan niet wachten om van alles te bezichtigen en de sfeer van New York op te snuiven. De voorbereidingen van deze reis zullen hier zeker voorbij komen.
  4. 1x per week koken. Ik ben allesbehalve een keukenprinses! Ik heb nooit de aantrekkingskracht gezien van koken. Gelukkig staat mijn vriend wel graag in de keuken! Aangezien het niet eerlijk is dat hij altijd moet koken en ik niet wil dat onze dochter denkt dat mannen alleen maar koken, heb ik besloten om het te proberen. Elke week bereid ik één maaltijd. Ik kan niet garanderen dat het lekker is, maar zoals er op mijn keukenschort staat… ‘Aangebrand of niet gaar, bekken dicht en vreten maar!’
  5. 1x per week een vriendin zien. Ik ben gezegend met prachtige vriendinnen! Wij zijn zo verschillend, maar vullen elkaar zo mooi aan. Ik weet niet wat ik zou doen zonder hun in mijn leven. Vrienden zijn de familie die je zelf kiest. Door alle drukte stond vriendschappen voor mij op een laag pitje. Zonder dat ik het besefte, heb ik mezelf van groot geluk afgesloten. Mijn vriendinnen brengen mij plezier en zelfvertrouwen. Elke keer als ik met één van hun weg ga, voel ik mezelf helemaal herboren. Ik ben weer helemaal klaar om mijn leven en de wereld aan te pakken.

Ik ben blij met mijn voornemens.. Het zijn concrete en realistische voornemens waarvan ik weet dat ze mij geluk brengen! Ik hoop dat de jouwe dit ook zijn. Zo niet.. Niemand heeft gezegd dat goede voornemens moeten beginnen op 1 januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s