Illustration monday

Ik zal het maar toegeven.. Pinterest is één van mijn verslavingen. Ik vind het zalig om steeds weer nieuwe foto’s over allerlei nieuwe concepten te zien. Ik klik meestal niet door naar de link, maar pin een afbeelding als ik hem mooi vind.

Pinterest geeft tegenwoordig ook aanbevolen pins. Zo kwam het dat ik toevallig een mooie pin zag van Liesbeth, vermeld op één van haar borden, genaamd Illustration Monday. Op dit bord verzamelt zij allerlei illustraties gaande van Mimi Rigaudie, Laura Caldentey, Oliver Jeffers, Fiep Westendorp tot Jill Barklem. Dit bord heeft 947 pins!

Ik was compleet gefascineerd! Er lijkt geen einde te komen aan alle mooi platen. Er waren illustraties die mij deden denken aan mijn kinderboeken zoals Pluk van de petteflet en die mij deden verlangen naar magie. Met één blik word je in een wereld gezogen waar het mogelijk is dat je huis verstopt zit in een boom, waar alle dieren vrolijk op een rijtje door het bos wandelen, een koffiemok pure zaligheid uitstraalt en waar je dubbel ligt bij een nijlpaard.

70b270c2115f86bf4a3a42f32fa0dda0

‘Een beeld zegt meer dan een duizend woorden.’

Het is zeker de moeite waard om eens door te scrollen en lekker te dagdromen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s