La Ghironda

Vrijdag zijn we met mijn werk gaan eten bij La Ghironda, een Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Meerhout.

Als ik ga uit eten, houd ik het meestal bij het bekende. Spaghetti, rundbrochette, kipfilet, biefstuk,.. maar hier was de hele menu al gepland. Ik had geen flauw idee wat ik zou krijgen en om eerlijk te zijn, kan ik mij de namen nog amper herinneren. Het was… HEERLIJK!

ik heb die avond 6 verschillende gerechten gehad en ze waren stuk voor stuk fantastisch! Normaal gezien heb je na zo’n avond niet het gevoel van gegeten te hebben, maar ik had meer dan genoeg. Het eten was voortreffelijk: een amusesoep, voorgerecht met vlees en kreeft, carpaccio, pasta met truffel, vis of vlees (hoofdgerecht), zoet of kaas en op het einde nog een zelfgemaakte arancello (straffe toebak!).

Ik hou van kaas.. Echt houden van! Ik kreeg mijn nagerecht (natuurlijk kaas) niet op zo maar een plankje, maar op een doorsnede van een boomstam. Als ik al niet verkocht was door de andere 5 gerechten, dan was deze de voltreffer!

Het restaurant zelf was heel aangenaam en er hing een rustgevende sfeer. Het was een omgeving gevuld met romantiek, warmte en hing vol met allerlei Italiaanse toetsen. Het eten werd opgediend met handschoenen aan en de uitbaters straalde pure rust en gezelligheid uit.

Het was een avond gevuld met lekker eten, heerlijke drank en liefdevol gezelschap.. Wat wil een mens nog meer op een vrijdagavond?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s