DIY bladwijzer

Tot op heden heb ik nog geen mooie bladwijzer gevonden. Meestal gebruik ik een bladwijzer van de boekhandel of een leuke postkaart. Via Pinterest heb ik een DIY project gevonden gebaseerd op Hercule Poirot zijn snor! Aangezien ik een redelijk aantal Agatha Christie boeken heb, wou ik deze maken.

Voor kerstmis heb ik een boxset van Harry Potter gekregen (hierover meer in een toekomstige blogpost). Mijn verzameling bestond eerst uit travel versies, dus ik was zeer blij met dit cadeau! Het leek mij daarom leuk om ook een bladwijzer te maken met een Harry Potter thema.

We beginnen met de basics: schaar, stevig gekleurd papier, lijm, gekleurde pen en de vorm van je gekozen thema.

IMG_6552

Je knipt twee vierkanten van 5x5cm, eentje knip je diagonaal in 2 en vouw je de bovenste zijden om. Je plakt deze samen met het andere vierkant.

IMG_6553

IMG_6556

Ik heb gekozen voor een ‘wizard hat’, dus teken ik gouden sterren als versiering. Daarna plak ik deze op het vierkant en mijn bladwijzer is klaar voor gebruik!

IMG_6555

IMG_6557

Het is makkelijk te maken en je kan voor elk genre een andere bladwijzer gebruiken.

IMG_6558

10848376_808590412532916_102478182_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s