YouTube Discovery

Als nieuwe mama ben ik fan van verschillende Facebook – pagina’s over baby’s. Uiteraard krijg je dan ook verschillende voorgestelde feeds op je startpagina. Soms tot vervelends toe, maar deze keer was ik er blij mee.

Er verscheen een filmpje van Story Of This Life. Esther Anderson is de laatste 6 jaren al 21 keren verhuisd.. (ik moet er niet aan denken!) Ze is getrouwd en heeft een schattige peuter die haar hele leven op zijn kop zet. Door filmpjes, foto’s en blogs kan je haar leven volgen op http://www.storyofthislife.com

In dit filmpje laat ze zien waarom moeders met een peuter niets gedaan krijgen. Ik weet bijna 100% zeker dat mijn dochter hetzelfde gaat doen als deze kleine spruit in de video. Ze is nu nog maar 8 maanden en ik heb mijn handen al vol! Maar laten we eerlijk zijn.. Zouden we het anders willen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s