Babytalk: openbaring!

Toen mijn meisje drie maanden oud was, ging er in de wereld een filmpje rond van een mama die de body van een baby uit doet. Om een body te veranderen moet men geen genie zijn, maar ik weet zeker dat meerdere moeders met open mond zaten toen ze dit filmpje zagen. Hoe hebben we dit zelf niet gezien? Hoe kan het dat deze logica ons is ontgaan? Hoe.. wat.. ik.. wij.. niet.. hoezo.. wat?! De verontwaardiging was groot!

4118bb2cda400b480ea0e8850879ee90

Zoals men hierboven kan zien wordt de naad bij de schouders gevouwen genaaid zodat de grootte van de halsopening breder kan. Zo krijg je de body sneller over het hoofdje, wat kinderen vaak fijn vinden. Tijdens het filmpje, gepubliceerd door Tiaras & Prozac (http://www.tiarasandprozac.co.uk/), werd hiervoor ook een andere functie benadrukt.

In plaats van het hoofdje kunnen de armpjes er door en kan de body langs onder uit. Vooral als je baby zichzelf helemaal heeft onderge… Laat ik het woord ‘bevuild’ gebruiken. Door het op deze manier te doen belandt er geen ‘vuil’ op het gezichtje of in de haren. Ik heb het gisterenmorgen zelf mogen proberen (bedankt hiervoor lieve meid!) en het werkt. Het klinkt compleet logisch… Toch? En ik weet 100% zeker dat ik niet de enige was met haar mond vol tanden aangezien ik dit niet wist (oh, the shame!)

Voor alle mama’s die het filmpje nog niet hebben gezien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s