DIY St. Patrick’s Day

Binnen een dikke twee weken is het St. Patrick’s Day. Aangezien de liefde van mijn leven in Ierland heeft gewoond en rugby heeft gespeeld, gaat dit hier nooit zo maar voorbij. Vroeger werd dit uitvoerig gevierd met een bezoekje aan de pub en natuurlijk gekleed in het groen. Nu met onze kleine spruit gaat dit allemaal iets minder makkelijk. Gulden middenweg.. Een beetje St. Patrick’s sfeer thuis creëren!

Via Pinterest kwam ik op een site waar men een DIY had voor leuke party decor & photo props. Er wordt een link gegeven waar de printables gratis gedownload kunnen worden. Wat ik natuurlijk meteen heb gedaan!

http://liagriffith.com/st-patricks-day-party-decor-photo-props/

Benodigdheden: kleurenprinter of gekleurd papier, gratis printables, schaar, lijm, doorzichtige draad, naald en lange stokjes.

Als men de figuren heeft geprint en uitgeknipt, is het zo gebeurd om deze op een stokje te plakken en hup.. We hebben een photo prop!

Voor de shamrocks moest ik wat meer moeite doen. Men prikt de naald met doorzichtige draad door het midden van de shamrocks. Vergeet niet na elk klavertje een knoop te leggen anders vallen ze allemaal samen in het midden van de draad. Vervolgens kan je er voor kiezen om deze verticaal of horizontaal op te hangen.

Na een heerlijk knip – en – plak uurtje in het prachtige zonnetje, is dit mijn resultaat:

IMG_6963

Categories: DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s