Project Artuur

In augustus 2014 werd er bij mij in de straat iets nieuws geopend, genaamd Artuur. Een café/winkel/workshop en sinds vorige week een vrije werkplaats in één. Lees het nog eens… café/winkel/workshop/vrije werkplaats. Hoe is het mogelijk dat bijna al mijn favoriete dingen zich in één plaats bevinden (de bibliotheek is om de hoek)?!

Let’s break it down:

Café: Overdag heerlijk zelfgemaakte limonades en cake, speciale koffies, lekkere soep en een croque uit het vuistje. Dit gaat natuurlijk allemaal gepaard met het lezen van de Flow! In het weekend worden er avonden georganiseerd zoals dartavond, muziekkwis, Halloween movie night, zware bierenavond,… Denk herinneringen en een zware day after.

1966864_639009179546869_5257232513265157818_n10532927_639010019546785_7327140145718855039_n

Winkel: Allerlei spulletjes van lokale ontwerpers zoals juwelen, illustraties, horloges, rugzakken, kleding,… Ik kan er zalig snuffelen en elke keer als ik er kom, ontdek ik weer iets nieuws.

10622953_639009159546871_357323224319238298_nIMG_6949

Workshops: Tot mijn spijt heb ik nog geen workshop kunnen bijwonen, maar daar komt verandering in! één van mijn lieftallige vriendinnetjes gaat binnenkort eentje uitzoeken om samen te doen. Kwestie van iemand langs mijn zijde te hebben die kan lachen om mijn twee linkerhanden 😉 De workshops variëren van werken met bladgoud, foto op canvas, colour bracelet, stencil your tote bag en ik durf te wedden dat ze nog meer in petto hebben.

nieuw12nieuw11

Vrije werkplaats: Zoals ik al zei, is dit nieuw sinds vorige week woensdag. Als je geen zin hebt om thuis te werken/ creatief te zijn, pak je gewoon je spullen en ga je naar Artuur. Daar is een ruimte ingericht waar je rustig kan werken en eventueel ideeën kan uitwisselen met anderen. Mij spreekt het enorm aan. Soms is het gewoon te druk in huis om rustig aan mijn blog te werken (zie vriend en 9 maanden oude dochter) en dan lijkt mij dit zalig!

nieuw06

Ik kom hier echt heel graag! De sfeer is gemoedelijk, warm en uitnodigend. Ik kan er uren rond kijken en elke keer weer ontdek ik iets anders. Een mooie illustratie in een klein kadertje op de toog, verse bloemen op tafel, strikjes op het plafond, neon roze draad aan een stuk hout waar een kleedje aan hangt,…

Elke keer als ik er kom, krijg ik weer een creatieve boost!

Mijn vondsten van zondag:

IMG_6953

https://www.facebook.com/ProjectArtuur

http://www.projectartuur.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s