Versplinterd

Gisteren ben ik begonnen aan Versplinterd van Dani Atkins en deze avond heb ik hem uitgelezen. Dit boek leest als een trein!

Rachel heeft een paar zware jaren achter de rug wanneer ze eindelijk moet terug keren naar haar geboortestad. De stad waar alle miserie is begonnen tijdens het afscheidsdiner met vrienden. Hun leven zou dan pas beginnen. Iedereen vertrok naar de universiteit en hun toekomst lag voor het grijpen. Tot het noodlottige ongeluk… Wanneer ze overmand wordt door verdriet bij haar terugkomst, verliest ze het bewustzijn. Als Rachel bijkomt, blijkt haar hele leven op zijn kop te staan. Ze is verloofd, haar vader is niet ziek, ze heeft haar droomjob en haar beste vriend Jimmy leeft nog… Maar is dit wat ze wil?

IMG_7054[1]

Het zet je aan het denken… één bepaalde gebeurtenis, situatie of seconde kan je leven zo’n drastische wending geven. Het laat je de goede en slechte kanten van alles zien en dat je uiteindelijk altijd je hart moet volgen. Een cliché, maar wel mooi verweven in dit verhaal. Het einde wordt zo pakkend geschreven dat het mij een krop in de keel bezorgde.

Vanaf het begin leest dit boek makkelijk. Het is zo’n boek dat je niet wil weg leggen en ideaal is voor een bewolkt en koud weekendje thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s