DIY konijnenveloppe

Om alvast in de sfeer van Pasen te komen (de week ervoor zit ik namelijk in New York) heb ik deze week een DIY konijnenveloppe gemaakt. Super simpel en de kleintjes zullen het zeker leuk vinden!

Benodigdheden: wit papier, witte envelop, zwart papier, roze papier, bolletje wat, schaar, lijm, roze verf en een zwarte stift.

We beginnen met grote witte en kleine roze oren te knippen. We snijden nog een witte rechthoek met halverwege een zwarte streep, verven het bolletje wat roze en knippen twee strookjes zwart papier.

IMG_7022[1]

De roze oortjes worden in de grote witte oren geplakt en vast gelijmd aan de voorzijde van de enveloppe. De ‘tanden’ van het konijn worden halverwege onder de driehoek geplakt. Daarna maakt men van de twee zwarte strookjes een horizontaal kruis dat men op het puntje van de driehoek plakt. Vervolgens komt er nog het roze watje als neusje bij, maar wees voorzichtig.. Laat de verf altijd goed drogen. Uit ervaring weet ik dat het anders een grote knoeiboel wordt en je vingers helemaal vol hangen. Als finishing touch nog de oogjes tekenen en je hebt een konijnenveloppe!

IMG_7025[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s