Last day of spring

Marlous is een 22-jarige Nederlandse meid die sinds 2010 de blog ‘last day of spring’ schrijft. Haar blog gaat vooral over lifestyle, reizen, eten, interieur en haar persoonlijke leven. Zoals jullie gemerkt hebben past dit perfect in mijn straatje! Ze schrijft heel gevarieerd, de blog heeft een lichte uitstraling en de foto’s zijn heel mooi. Het staat zelfs in mijn favorieten – lijstje.

newreader

Het is zo moeilijk om leuke Nederlandstalige blogs te vinden. Zelf volg ik ook Engelstalige blogs, maar die gaan meestal over zaken die ver van mijn bed liggen. Het is leuk om iets anders te zien, maar een leuke winkel, boek of plaats is moeilijker te bezoeken als ik het vliegtuig moet nemen.

Marlous heeft een blog gecreëerd die ik graag bezoek, die mij inspireert en waarvan ik nog veel kan leren. Je ziet dat ze er vol passie mee bezig is en ook echt schrijft over dingen die haar interesseren. Mijn favoriete onderdelen zijn interior: my home, personal diary, personal favorites en bloglife.

Zeker de moeite waard om te bezoeken!

Voor de link naar de website, klik hier: Last day of spring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s