Het is zover!

De koffer is gepakt, er is gewassen en gestreken, de koelkast zit volgepropt, de auto is getankt, setjes kleding voor heel de week liggen klaar voor Lore en het huis is gepoetst. Ik ben er klaar voor!

Gisteren was ik zenuwachtig.. Ik moest nog zo veel doen en wou nog zo veel mensen zien, maar tijdsgebrek en vermoeidheid hebben gewonnen. Ik ben ’s avonds na een lange, hectische dag heerlijk op de zetel geploft. Ik zag enorm op tegen het afscheid van Lore. Vanavond heb ik haar voor de laatste keer (wakker) gezien tot volgende week zondag. Het was verdrietig, maar ik weet dat ze niets te kort gaat komen. Het gescheiden zijn is moeilijker voor mij dan voor haar.

Misschien heb ik af en toe tijd om een blogpost te schrijven, maar ik vrees dat stephtoread deze week op een laag pitje zal draaien. Maar wees gerust! Ik zal voldoende te schrijven hebben als ik terug kom, hopelijk vergezeld met een hoop mooie foto’s!

Morgenvroeg om 5u stappen we in de auto richting vlieghaven. Zodra ik in de auto stap, is mijn vakantie begonnen. Ik ga alles in mij opnemen en mij ten volste door alles en iedereen laten inspireren!

foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s