Kunst van Kijken & Horen

Te zondag ben ik naar een evenement geweest georganiseerd door mijn vroegere werk (Joop Mikkers Ogen en Oren) en de Kunstkeuken (galerie en kunstuitleen) in Valkenswaard.

De Kunstkeuken is gelegen op de markt in het schitterende, oude stadhuis. Men etaleert kunst van onder andere Ad Verstijnen, Nicole Schaap, Peter Terrin, Julia Woning en nog veel, veel meer. In de Kunstkeuken kan men deze kunst kopen, maar ook uitlenen. Men betaald een bepaald bedrag per maand voor dit kunstwerk te huren, maar kan ook een gedeelte bij betalen per maand om het uiteindelijk te kopen. Als men dit niet wil kopen, kan men het achteraf gewoon terug geven en eventueel kijken naar een ander kunstwerk om te huren.

Dit waren mijn favoriete kunstwerken (Rechts: Nicole schaap – links: Luciënne Van Eeden):

IMG_7613     IMG_7621

Alle kunstwerken kan men bekijken op http://www.dekunstkeuken.com/ of op de hoogte blijven via https://www.facebook.com/DeKunstkeuken.

IMG_7616     IMG_7628

(Rechts: / , links: Jef Poldervaart)

Joop Mikkers Ogen en Oren werkte samen met hen om een namiddag te organiseren waar men de laatste nieuwe collecties kon bekijken van enkele hippe brillenmerken. De brillenmerken aanwezig dit jaar waren J.F.Rey, Lindberg, en Theo eyewear. Van deze merken lagen de verschillende modellen in alle gemaakte kleuren, die men kon uitproberen met professioneel advies. Als men een bepaald model in een bepaald montuur wilde kopen of op een later tijdstip nog een keer wou bekijken, werd dit naar de winkel gestuurd waar men in alle rust nogmaals kon passen. Ook was er een stand waar men informatie kon krijgen over gehoorproblemen en -apparaten door een ervaren audicien. Dit alles werd natuurlijk begeleidt met een drankje, een hapje en men was omringt door prachtige kunst!

IMG_7614     IMG_7620

(Rechts: J.F. Rey, links: Theo eyewear)

Voor alle informatie over Joop Mikkers Oren en Ogen kan men naar hun website gaan http://www.joopmikkers.nl/ of hen volgen via https://www.facebook.com/joopmikkers

Ik moet zeggen dat ik een heel leuke namiddag heb gehad! Natuurlijk kwam dit ook grotendeels omdat ik mijn oude collega’s weer eens zag, maar zelfs zonder dit vond ik het een geslaagd evenement. Waar men ook keek, men werd omringt door kleur en blijdschap. Of het nu ging van het kunstwerk aan de muur, geschilderde varkensbeelden, felgekleurde brillen, vrolijke mensen of de culturele achtergrond van het stadhuis, de sfeer zat er helemaal in. En we kregen nog eens een leuke goodiebag mee naar huis 🙂 Een echte aanrader!

IMG_7619     IMG_7626

(Rechts: Theo eyewear, links: Ad Verstijnen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s