Moekekoek

Vanmorgen heb ik de website van Loes en Elke ontdekt, namelijk Moekekoek. Het zijn zussen die allebei twee kinderen hebben. Ze zetten dagelijks illustraties online over de hilarische, maar soms ook lastige situaties die voorkomen met kids.

overons

Ik heb de hele ochtend liggen snuffelen tussen alle illustraties en ik vind ze echt zalig! Alle mogelijke dingen die moeders kunnen denken en voelen over het ouderschap gecombineerd met de nodige dosis humor.

8

Frustratie #4: Geen zes handen hebben.

25

Baalmomentje #11: Vorige week paste het toch nog?

bumbabed

Illusie #11: ‘Ik laat mijn kinderen écht niet met mijn telefoon spelen.’

aankleedkussen

Uitdaging #14: Een allesbehalve-meewerkende-baby verschonen.

Dit zijn er maar een paar, maar je ziet hoe leuk ze zijn. Ze zorgen er voor dat er altijd wel een glimlachje verschijnt of een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Geen enkele moeder is perfect en het is fijn om te zien dat we allemaal dezelfde frustraties/illusies hebben. Dus de volgende keer dat Lore weer alle kanten opkruipt tijdens het aankleden, denk ik aan alle moeders die op dat moment hetzelfde meemaken. Wedden dat ik er uiteindelijk om lach.

Je kan alle illustraties bekijken op hun website http://www.moekekoek.nl/

Er was zelfs een leuke kleurenplaat (door hun getekend) die je kan downloaden. Heerlijk voor een zondagmiddag!

IMG_7999

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s