Marloes De Vries

‘I absolutely love…

Riding bicycles, eating pancakes, handwritten letters, reading in the sun, being outdoors and hiking, collecting picture books, graphic novels, walking on flip flops, New York city, wearing mittens, reading books, baking cookies, travelling, record players, cracking eggs, Scottish accents, chocolate mousse, old photographs.’
Dit is hoe Marloes De Vries, illustrator (geboren in 1984 te Nederland), zichzelf beschrijft op haar website.

marloes-de-vries

Marloes maakt illustraties voor tijdschriften, haar eigen webshop en die van Society6. Daarnaast geeft ze nog workshops in Nederland en België, die vliegensvlug zijn volgeboekt. Ik heb haar werk leren kennen via Flow Magazine en was verkocht. Haar illustraties stralen zo veel energie uit. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en vaak heel herkenbaar. Je kan ook haar blog volgen, waar bijna dagelijks een nieuwe illustratie wordt getoond. (Waar zit die ‘favorieten’-knop bij Google weer?) Haar Instagram-account is een verademing voor mijn feed en haar webshop maakt me hebberig. Je kan er kaartjes, kalenders, pins en natuurlijk haar illustraties kopen.

 

 

Momenteel staat op mijn verlanglijstje deze bookworm pin en deze illustratie. Vooral die laatste vind ik prachtig. Het is één van haar nieuwste werken en ik ben er verzot op. Ik ben er serieus over aan het nadenken om deze te bestellen (en dan natuurlijk meteen ook de pin) en deze in te kaderen. Ik sta er altijd versteld van hoeveel een illustratie kan zeggen zonder woorden. Mooi toch?

Ik zou ervan wensen dat ik zelf kon illustreren. Maar ik ga het toch maar bij schrijven houden, denk ik. Of het toch in ieder geval proberen 😉

 

 

 

Alle foto’s die gebruikt zijn voor deze blogpost, zijn eigendom van marloesdevries.com en Marloes De Vries shop.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s