Marloes De Vries

‘I absolutely love…

Riding bicycles, eating pancakes, handwritten letters, reading in the sun, being outdoors and hiking, collecting picture books, graphic novels, walking on flip flops, New York city, wearing mittens, reading books, baking cookies, travelling, record players, cracking eggs, Scottish accents, chocolate mousse, old photographs.’

Dit is hoe Marloes De Vries, illustrator (geboren in 1984 te Nederland), zichzelf beschrijft op haar website.

mamamarketing_avatarmarloes

Marloes maakt illustraties voor tijdschriften, haar eigen webshop en die van Society6. Daarnaast geeft ze nog workshops in Nederland en België, die vliegensvlug zijn volgeboekt. Ik heb haar werk leren kennen via Flow Magazine en was verkocht. Haar illustraties stralen zo veel energie uit. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en vaak heel herkenbaar. Je kan ook haar blog volgen, waar bijna dagelijks een nieuwe illustratie wordt getoond. (Waar zit die ‘favorieten’-knop bij Google weer?)

In haar webshop kan je kaartjes, een tote bag en prints (natuurlijk met haar illustraties) op bestellen, maar er wordt ook een link aangeboden naar Society6. Hier worden nog meer spullen verkocht die verbonden zijn met Marloes, gaande van Iphone cases, tote bags, mokken, T-shirts en prints.

Deze staan alvast op mijn verlanglijstje (helaas is het boek momenteel uitverkocht):

book_journaldoodles

Journal doodles – the works

13781976_13170698-caseiphone647_pm

Bookworm

Buiten dit alles om doet Marloes nog iets wat haar in mijn ogen onderscheidt van de rest. Je kan namelijk ook bij haar terecht voor een familieportret, huwelijksuitnodiging of geboortekaartje. Ze tekent jou en je partner in haar eigen stijl en je hebt meteen een uniek kaartje.

weddingcards_robbertmarjolein

Custom wedding cards

geboortekaartje1

Geboortekaartjes

Hoe leuk zijn deze! Als ik ooit ga trouwen of misschien voor een tweede (b), is zij mijn eerste keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s