Geluksmomentjes juni #1

Deze week was hectisch met alle voorbereidingen voor Lore haar eerste verjaardagsfeestje, daarom dat de geluksmomentjes een dagje later zijn. We hebben veel zelf gedaan dus het nam best wat tijd in beslag (met dank aan traiteur oma!).

Maandag arriveerde eindelijk mijn boek Journal Doodles van illustrator Marloes De Vries. Het had een hele tijd geduurd omdat we het hadden verzonden via de gewone post vanuit Nederland. Ik had al schrik dat hij kwijt was. Ik vind het een heel leuk boek. Het staat van het begin tot het einde gevuld met leuke en vooral grappige illustraties. Ik probeer er zelf niet al te vaak in te kijken, omdat ik het einde niet wil bereiken.

11038483_799976470120240_5257319039252762106_n

Aangezien Tim nog in Ierland zat, besloot ik ’s avonds een heerlijke pizza te eten. Het is een verse van de Albert Hein en echt één van mijn favorieten. Er ligt zalm op met peperbolletjes en achteraf gooi je er nog lekkere veldsla over. Om je vingers van af te likken!

IMG_8792

Tim kwam dinsdag terug dus ging mijn volledige aandacht uit naar hem en heb ik spijtig genoeg geen momenten vastgelegd.

Woensdag was weer een drukke dag gevuld met leuk bezoek! Lore, haar tante en ik zijn ’s middags een badpakje en zonnehoedje gaan kopen voor haar verjaardag. Zo schattig allemaal. Daarna kwam een vriendin op bezoek met zelfgemaakte pannenkoeken en een lief cadeautje 🙂 Een notitieboekje om al mijn ideeën voor deze blog of school te noteren.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Daarna had ik nog een ideetje om voor Lore een plaat te verven met haar naam op voor tijdens het feest.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Donderdag zat Lore ’s morgens voor de eerste keer in haar grote, nieuwe autostoel. Wat was ze blij. Ze leek net een koningin die eindelijk op haar troon zat. En de mama is zeer blij om verlost te zijn van die Maxi Cosi.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Op het werk was het weer een lange dag dus mijn maaltijd bestond voornamelijk uit M&M’s. Er zijn ergere dingen…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ik wou voor Lore als cadeau allerlei dingen kopen voor in de keuken. Ik had mijn hartje gezet op allerlei pluchen groenten en fruit, vergezeld met potten en pannen. Als ze dan met Kerstmis wat groter is, kopen we een keukentje. Online gekeken en ze hadden dit allemaal bij de Ikea. Dus… (met lieve, smekende oogjes naar Tim) Hopa! Op naar de Ikea. Met dit weer vertrokken we…

IMG_8787

En met dit weer kwamen we terug. Ik vond het mooi om te zien, maar ik was toch blij toen we veilig terug thuis zaten.

IMG_8788

Buiten Lore haar speelgoed had ik ook nog deze toffe kastrol gevonden. Ik had hem op A cup of Life gezien en toen ik hem in het echt zag, was ik verkocht. Deze ging mee naar huis.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zaterdagavond schreef ik nog even van mij af, de gevoelens die ik de hele week al had over het feit dat mijn kleine meid al één jaar werd: Eerste verjaardag

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zondag was het zo ver. Het feest kon beginnen! Er waren zelfs twee taarten. Eentje, gemaakt door oma, waar ze lekker mee kon kliederen en eentje voor de andere feestgangers.

DSC_0081

IMG_8783

Het was een dag gevuld met liefde, plezier en lekker eten. Lore was omringd door mensen die van haar houden en we hadden geen betere eerste verjaardagsfeest kunnen wensen. Nu stoppen we een tijdje tot mama klaar is om de tweede te vieren (not any time soon!).

DSC_0034

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s