Geluksmomentjes juni #2

Deze week was weer super leuk en zo’n mooi weer. Ik heb geprobeerd van het zonnetje te genieten, maar dit was bijna onmogelijk met mijn hooikoorts. Ondanks alle medicijnen en huishoudmiddeltjes had ik er enorm veel last van. Het is lang geleden dat ik het nog zo erg heb gehad. Daarom heb ik veel binnen gezeten, maar was mijn week daarom niet minder leuk.

Lore had voor haar verjaardag een schommel gekregen. Tim heeft hem maandag opgezet terwijl ik was werken en ’s avonds heeft Lore hem uitgeprobeerd. In het begin wat wennen, maar uiteindelijk vond ze het heel leuk. Ze heeft er al elke dag ingezeten.

IMG_8906
Nadien hebben we ook nog met het speelgoed gespeeld dat ze van ons heeft gekregen. We waren bij de Ikea allerlei pluchen boodschappen gaan kopen, samen met een stel potten en pannen. Ze vindt het fijn om mee te spelen en zeker om heel hard met de pannen op de grond te slaan. (Goed gedaan, mama en papa!)

IMG_8905
Dinsdag was Lore haar echte verjaardag dus hebben we dit gevierd met een stukje taart en lekker gespeeld. ’s Avonds heb ik nog de laatste hand gelegd aan mijn vragen voor de boekenkast van blogger Sue. (Lees hier de post)

Processed with VSCOcam with c1 preset
Woensdag was mijn vrije dag en Tim was vroeg thuis, dus werd het een familiedag. We moesten nog een paar spulletjes voor Lore kopen, zoals deze buggy. We hadden zo’n grote wandelwagen, maar dit is echt te veel gedoe om even ergens naartoe te gaan. Het werd tijd voor een makkelijker model en Lore vindt hem alvast geweldig.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Natuurlijk stonden nieuwe zomerkleedjes ook op het programma. In deze winkel hebben we niet super veel gekocht, maar haar nieuwe slaapzak ben ik echt super blij mee.

Processed with VSCOcam with c1 preset
In de late namiddag zijn we lekker een terrasje gaan doen bij ’t Onderwerp en hebben we nog van de laatste zonnestralen genoten (vergezeld met hevige niesbuien langs mijn kant).

Processed with VSCOcam with c1 preset
’s Avonds heb ik mijn DIY houten onderleggers online gezet, waar ik stiekem wel trots op ben. We hebben ze bijna elke avond gebruikt en ik vind ze echt fijn.

IMG_8900
Donderdag moest ik weer laat werken dus heb ik ’s avonds nog een beetje gestudeerd. Deze keer was de oefenopdracht freewriten. Daarna ben ik eindelijk kunnen beginnen aan dit boek van Eva De Wit, een huis is Frankrijk.

Processed with VSCOcam with x1 preset

IMG_8899
Vrijdag na het werk hadden we date night. Het was een drukke week op mijn werk aangezien een collega op vakantie was, dus hadden we dit wel verdiend. Aangezien Artuur andere uitbaters gaat krijgen en de huidige uitbaatsters iets nieuws gaan doen (binnenkort hierover meer!), was het hier ook sale (dit wist ik hélemaal niet van te voren.. Echt niet hoor, schatje). Dit was mijn buit.

IMG_8898
Zaterdag was een goed gevulde dag samen met Tim en Lore. Er stonden nog meer zomerkleedjes voor Lore op het programma dus gingen we deze keer winkelen in Mol. We hebben leuke kleertjes gevonden en ze gaan Lore heel leuk staan.

Processed with VSCOcam with c1 preset
Daarna heeft deze mama haar eigen verwend met deze prachtige Nikon camera. Ik wou al zo graag een reflexcamera, maar vond het steeds een te grote investering. Nu was mijn oude camera stuk dus moesten we wel rond kijken voor een nieuwe. Mijn dag/weekend kon niet meer stuk toen ik met dit prachtige toestel naar huis reed.

Processed with VSCOcam with b1 preset
’s Avonds heb ik de boekrecensie van Het meisje op de trein online gezet, heerlijk naar de laatste vlogs van Shifra en Hans gekeken plus nog lekker geborreld met Tim thuis.

Processed with VSCOcam with g3 preset
Vandaag was het dan vaderdag!! ’s Ochtens met zen drieën geknuffeld, daarna een lekker ontbijtje gemaakt en mocht papa zijn cadeautjes open maken. Het eerste had Lore gemaakt op de crèche en het tweede samen met mama.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Bij het ontbijtje had ik nog stukjes fruit in de ijsblokjes verwerkt voor in het water. Dit is weer iets anders dan fruitsap en het staat echt heel fancy op de ontbijttafel 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik hoop dat iedereen een fijn weekend heeft gehad en alle papa’s een fijne vaderdag! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s