Geluksmomentjes juni #4

Vorig weekend voelde ik mij niet zo goed. Ik was al een tijdje moe en had veel hoofdpijn. Die zaterdagavond kreeg ik het ook nog eens super benauwd en toen het maandagochtend nog niet over was, ging ik naar de dokter bloed laten trekken. Ik heb mij die dag ziek gemeld op het werk en dus kroop ik de zetel op met het laatste boek van de divergent-trilogie. Ik ben hier een hele tijd geleden in begonnen, maar na het tweede boek had ik een pauze ingelast die wat langer heeft geduurd dan verwacht.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Aangezien ik niet snel stil kan zitten, maar niet genoeg fut had voor zware dingen heb ik een kleine DIY gedaan met mijn bijzettafeltje, namelijk de onderkant van de pootjes dezelfde kleur geverfd als het blad.

DSC_0170

Dinsdag had ik de resultaten gehoord van de bloeduitslag en wat bleek.. Bloedarmoede, zwaar ijzertekort en vitamine D te weinig. ’s Morgens meteen begonnen met mijn ijzertabletten en vitamine kuur.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Omdat ik door deze wake up call meer aandacht aan mijn gezondheid moet geven, heb ik mezelf getrakteerd op een bakje aardbeien.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdagochtend ben ik samen met Lore naar de keuring gegaan. Niet één van mijn favoriete bezigheden, maar ik was netjes om 7u daar en ik vertrok terug om 7u45 dus dat viel nog goed mee. Plus hij is weer goedgekeurd voor twee jaar, joehoe!!

Processed with VSCOcam with b1 preset

’s Avonds schreef ik nog een blogpost over het feit dat mijn gezondheid op een laag pitje stond en hoe ik dit wil gaan aanpakken. Je kan het artikel hier lezen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lore had een zware week (sprongetje? tandje?) en heeft sinds een paar weken besloten dat ze liever om 6u wakker wordt dan om 7u. Donderdag was ze zelfs wakker om 5u15. Slopend voor de mama en papa! Zij gaat lekker terug een dutje doen om half 9, terwijl mama en papa nog de hele dag moeten. Ik vond het dan ook super toen Tim dit later op de dag stuurde!

IMG_9146

Vrijdag voelde ik mezelf nog niet optimaal. Ik had verwacht dat de medicatie sneller zou aanslaan, maar blijkbaar heeft dit toch zijn tijd nodig. Het werd lekker warm dus besloot ik om het een beetje casual te houden qua outfit.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zaterdag was weer een druk gevulde dag. Allereerst ging ik heerlijk lunchen met twee vriendinnetjes (spijtig genoeg geen foto aangezien ik mijn Dante’s salade meteen heb geattaqueerd) en daarna gingen we een helmpje kopen voor Lore. Tim moet haar tegenwoordig elke dag met de fiets gaan halen, dus was een helmpje zeker nodig. We hebben een leuk exemplaar gevonden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Omdat het zomerseizoen en bijbehorende fashion officieel begonnen is, schreef ik een artikel over vrouwen met grote voeten.

73

’s Avonds hadden we een borrel voor een ex-collega van mij die op pensioen gaat. Het was zo fijn om iedereen weer terug te zien. Ik had ze zo gemist!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Tim en ik hebben afgesproken dat zondag onze kook-/bakdag wordt. Vorige week hadden we een blueberry cake gemaakt en vandaag had Tim dit gemaakt. Zó lekker!

Processed with VSCOcam with c1 preset

We zijn ’s morgens ook nog even weest shoppen voor mij 🙂 Ik wou super graag iets luchtigs om aan te doen, maar alle zomerse dingen die ik heb, vind ik niet meer mooi. Nu met Lore vind ik jurken niet meer makkelijk omdat ik mij constant moet bukken of op de grond zit. Ik had eigenlijk weinig hoop om iets te vinden, maar ik ben toch geslaagd. Mijn allereerste jumpsuit.

IMG_9131

In de namiddag brachten we een bezoekje aan vrienden van ons die een tijdje geleden zijn gaan samen wonen. We moesten onze weg op de old school manier vinden (tom tom gestolen en mijn telefoon plat). Ik was navigator. Laat ons zeggen dat het een beetje langer heeft geduurd dan noodzakelijk. Gelukkig was het dit allemaal dubbel en dik waard want het was een hele leuke namiddag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu brei ik een einde aan mijn weekend met een welverdiend glaasje cava rosé.

IMG_9139

Schol en nog een fijne zondagavond!

4 Comments

 1. Zalig! btw, super toffe jumpsuit! en die vitamine d, ijzertekort en bloedarmoede is hier ook geweest, nog een nasleep van de zwangerschap misschien? :*

  Like

  1. Het zou kunnen. Ik hoop gewoon dat het snel voorbij gaat. Gelukkig voel ik mij sinds vandaag al een stuk energieker. We moeten proberen ons eigen niet te verwaarlozen terwijl we druk bezig zijn met de rest van ons leven 😉

   Like

 2. Hopelijk voel je je snel beter. En het zal vast wel weer zo’n fase zijn waar je dochter inzit. Helaas heel erg herkenbaar, want onze goed boef slaapt nooit langer uit dan zes uur. Een paar weken geleden was het ook 5.00 uur en dat sloopt op een gegeven moment! Geniet van de mooie momenten en leuke blogpost trouwens 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s