Een huis in Frankrijk

Flaptekst:

Melanie van Putten leidt dankzij Jean, de man van haar dromen, een luxeleven in een prachtig huis in Frankrijk. Maar…

…als Jean haar vertelt dat hij een nieuwe liefde heeft en dat Melanie binnenkort hun woning moet verlaten, weet zij zich geen raad. Ze besluit haar oude studievriendinnen uit te nodigen een week bij haar te komen logeren. Eenmaal in Frankrijk proberen ze alle vier de schijn van een gelukkig leven op te houden. Totdat één van hen open kaart speelt…

IMG_8899

Ik hou ontzettend veel van feelgood boeken en dit is er eentje van. Dit verhaal gaat over vriendschap en eerlijkheid. Eerlijkheid ten opzichte van de mensen waar je van houdt, maar ook ten opzichte van jezelf. Dat je naar jezelf kijkt en ontdekt wie je bent en wat je passie is. Dat je moet zoeken naar wat jou gelukkig maakt. In dit boek wordt zo mooi uitgelegd hoe wij, als mensen, altijd de schijn proberen hoog te houden desondanks wat we voelen. Waarom doen we dit en wat bereiken we hier mee? Wanneer de vrouwen zich kwetsbaar opstellen en vertellen hoe hun leven er echt uitziet, verandert alles. Ze worden elkaars steunpilaar en bouwen elk voor zich een leven op waar ze gelukkig mee zijn. Het geeft je moed om je eigen leven onder een vergrootglas te leggen en inspireert om het beste uit jezelf te halen.

Ik hoop dat ik snel weer een roman van Eva de Wit mag lezen. Wat een genot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s