Geluksmomentjes juli #1

Deze week was eentje gevuld met een wel heel mooi geluksmomentjes…

Maandag was het een rustige dag. Ik moest laat werken, maar heb ’s morgens nog lekker kunnen studeren. Tim is werken, Lore op de crèche en dan is het heerlijk rustig in huis. Ik moet wel de klok in de gaten houden. Ik ga helemaal op in mijn cursus dat ik dadelijk nog te laat zou komen.

Processed with VSCOcam with b1 preset

’s Avonds was Tim een film aan het kijken en ik kwam na een paar minuten binnen dus hebben we hem samen gekeken. Jupiter Ascending. Ik vond het geen goede film. Het was allemaal iets té science fiction voor mij. Ik hou gerust van actie en een beetje fantasie kan er altijd in, maar dit was het hoogtepunt van de hele film voor mij.

IMG_9298

Dinsdag ben ik begonnen aan dit boek. Nadat ik de Divergent – trilogie had gelezen, kwam ik erachter dat ik deze nog had liggen. Het is een vierde boek, waarin delen van het verhaal worden verteld uit het standpunt van het mannelijk personage, Tobias/Four. Een beetje zoals Grey, dat nu uitkomt, van Vijftig Tinten.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Woensdag was het weer zo’n warme dag! Ik probeer dan ’s morgens met Lore naar buiten te gaan en ’s middags binnen te blijven. Het is gewoon te warm voor die kleine spruit. Ze had voor haar verjaardag een zwembadje en badpakje gekregen dus was het woensdagochtend de ideale tijd om uit te proberen.

IMG_9295

In de namiddag heb ik de DIY watermeloen deurmat gemaakt en online gezet.

IMG_9294

’s Avonds heb ik mij helemaal gestort op de vakantiebox van Flow 🙂

IMG_9307

Donderdag was ik vroeg klaar dus gingen Tim en ik de cadeau halen voor mijn schoonouders hun verjaardag. We eindigden in een heerlijk restaurantje genaamd de Waterkant in Kerkhoven, Lommel. Het was een verademing! Het is meteen langs het kanaal en de temperatuur was daar zó aangenaam. Ik had er de hele nacht kunnen blijven.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vrijdagochtend werd mijn nieuwe neefje geboren. Tijd om de cadeautjes in te pakken!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tim had personeelsvergadering/-feest dus had ik lekker de avond voor mij alleen en ben ik begonnen in De moord op Roger Ackroyd van Agatha Christie.

IMG_9303

Gisteren was het weer zo ongelooflijk heet dat ik even mijn ei kwijt moest in deze blog Hittegolf

Vandaag had ik als ontbijt het beste ijsje ter wereld gegeten. Ijs als ontbijt mag toch wel bij deze temperaturen? (Slecht voorbeeld, mama!)

IMG_9305

Naderhand nog lekker voorgelezen aan Lore met Kikker. Ik vind dit zo’n leuke boeken. Deze hadden we gekocht met de spaarkaarten van de Jumbo en ik vind ze echt tof. Ik denk erover om meer van deze te gaan kopen.

IMG_9290

’s Middags gingen we ons nieuw neefje, Owen, bezoeken en wat is het een knapperd! Ooooh, ik kon hem gewoon opeten. Welkom in de wereld kleine jongen!

IMG_9287

Terwijl mama en Owen een dutje deden, zaten wij lekker buiten deze te knabbelen.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Lore was lekker met haar neefje, Nolan, aan het spelen terwijl wij van het zonnetje genoten (en gelukkig een briesje wind).

Processed with VSCOcam with c1 preset

Deze avond koelde het eindelijk af dus het werd tijd om alles tegen elkaar open te zetten. Nu ging het voor mij nog niet snel genoeg dus besloot ik om in de tocht te gaan zitten. Wat inhoudt dat ik op de grond zat in mijn inkomhal met alle deuren open 😀

Processed with VSCOcam with t1 preset

Geniet nog van jullie (afgekoelde) avond en ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van het weekend!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s