Geluksmomentjes juli #2

Sinds een paar weken kijken Tim en ik Franklin & Bash. Dit komt zondags op Vier: Crime night. Het is een duo advocaten die naar een groot advocatenbureau worden gehaald en te maken krijgen met de ene na de andere gekke rechtszaak. We nemen de serie zondags op en bekijken het maandagavond. Ik ben dan meestal laat thuis en dan eten we lekker voor de tv.

Dinsdag kwam ik deze quote tegen. Ik vind hem momenteel zo passen bij mijn leven dat ik het even met jullie wou delen.

IMG_9320

Elke woensdag komt mijn liefste vriendinnetje langs om lekker koffie te drinken en met Lore te spelen. Ze vond het dan ook de gepaste moment om Lore een koekje met chocolade te laten eten. Het gesmodder was niet te onderschatten. Haar handjes hingen helemaal onder dus leek het mij verstandig om ze eventjes te laten weken in een bakje met water (voel je de bui al hangen?). Even een foto nemen voor het geluksmomentjes. Oh nee! Lore wacht….. Aaaaaah, de hele bak water over haar heen. Resultaat: Lore onder de chocolade en doorweekt, Lore haar stoel en mijn keukenvloer onder, mama haar wit t-shirt doorweekt en vol chocolade (omdat ik Lore moest troosten). Terwijl dit allemaal aan de gang was, lag mijn liefste vriendinnetje dubbel van het lachen. Dank u, tante Freja!

IMG_9463

In tussentijd leek het mij leuk om al mijn huissleutels te organiseren. Ik heb namelijk tien sleutelbossen, maar geen flauw idee waar al die sleutels bij horen. Ik nam voor de voordeur de kleur rood. Deze bracht ik bij de sleutel aan op de bovenkant met nagellak. Zo weet ik meteen welke sleutels bij welke deur horen. Nu heb ik vier voordeursleutels en twee achterdeursleutels en nog een hele hoop van deuren die we niet meer hebben. Hmm…

Processed with VSCOcam with c1 preset

In de late namiddag heb ik het artikel online gezet over waarom ik zo graag naar Veronica Mars keek. Het had de titel I’m a Marshmallow!

veronica-mars-movie-has-a-release-date

’s Avonds ben ik begonnen aan het boek En toen waren er nog maar… van Agatha Christie.

IMG_9460

Donderdag was een lange dag op het werk. Het was heel druk, we waren van wacht en ik was pas om 22u thuis. De enige foto die ik nam die dag was toen ik door het raam de zon zag ondergaan…

IMG_9364[1]

Vrijdag heb ik het weekend ingezet met een DIY namelijk DIY houten pollepels

DSC_0015

Zaterdagochtend heb ik heerlijk tv liggen kijken met Lore en Dora. Ze was om 6u wakker dus was het overal zalig stil.

Processed with VSCOcam with f2 preset

In de voormiddag had ik een belangrijke afspraak. Ik was een beetje zenuwachtig, maar het is goed verlopen. Ik kan er momenteel nog niet veel over kwijt, maar wordt zeker vervolgd.. 🙂

IMG_9458

Later op die dag trok ik mijn nieuwste favoriete outfit aan. De broek heb ik gekocht bij de H&M. Ik stond helemaal versteld van het feit dat deze broek mij zo goed paste. Ik heb namelijk een heel moeilijke broekmaat, maar deze zat perfect. Dit t-shirt heb ik na mijn afspraak bij My Way in Valkenswaard gekocht.

Processed with VSCOcam with c1 preset

In de namiddag had ik een picknick met twee van mijn liefste vriendinnetjes. Ik zorgde voor de drank (spreekt voor zich), een ander voor de sandwiches en nog eentje voor de pastasalade en fruit. Het was een zalige namiddag.

IMG_9455

Processed with VSCOcam with c1 preset

Deze namiddag was mijn mama uitgenodigd voor de opening van Boutique Elle in Lommel en ik mocht mee 🙂 Ik had het pand al opgemerkt in de winkelstraat. Het was mooi opgeknapt en het bracht fleur in het centrum.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

In mijn ooghoek zag ik een meisje het perfecte mintgroene vest passen.

‘Wat zei je schat? Ik heb toch niets nieuws nodig? Natuurlijk niet! Ik ga maar gewoon ff kijken…’

IMG_9448

Toen ik thuis kwam had Tim een heerlijke maaltijd in elkaar gezet. Zon of niet, barbecue zal het zijn!

IMG_9446

Fijne zondag nog! 

Liefs, 

Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s