Winactie: Met een knipoog!

Mijn blog bestaat al meer dan een half jaar en op Facebook zitten we bijna op de 100 likes. Dit verdient om gevierd te worden! Daarom dacht ik aan een winactie. Ik denk hier al een tijdje over, maar ik wist niet goed wat. Er zijn verschillende dingen die ik wel leuk vind, maar een boek leek mij het meest toepasselijk 🙂 Nu was de vraag nog: welk boek?

Ik heb de laatste tijd weer veel boeken gelezen, maar ik kwam er niet goed uit. De ene vond ik te zoetsappig, de andere te serieus. Dan weer was het te eng of gewoon slecht. Te donderdag ben ik begonnen aan mijn volgende boek genaamd Met een knipoog van Marian Keyes. Ik heb in één ruk door 100 bladzijden gelezen. Het is bijna onmogelijk om dit boek neer te leggen. Hoewel ik het boek nog niet uit heb, wist ik dat deze het ging worden voor mijn winactie. Ik ben deze morgen naar de boekhandel gereden en heb een exemplaar gekocht. Ik kan niet wachten om het te versturen naar de winnaar/winnares!

FullSizeRender

Een jaar lang leefde Stella Sweeny een New Yorkse droom: Ze promootte haar succesvolle zelfhulpboek, deed mee aan talkshows in heel Amerika en leidde met haar kinderen een luxe leventje in een prachtig tienkamerappartement in de Upper West Side. 

Maar haar glamoureuze, opwindende leven was van korte duur. Nu zit ze weer op een zolderkamertje in Dublin, met een writer’s block en een doos vol roze koeken. Ze doet alles om haar oude leven terug te krijgen. Maar kan dat wel? En wil ze het eigenlijk wel echt?

Hoe mee doen:

Het is heel makkelijk.

Laat hier onder een reactie achter waarom jij graag dit boek wil winnen. Zorg wel dat je een geldig email-adres opgeeft dan stuur ik je een mailtje als je de gelukkige winnaar/winnares bent. De email-adressen zijn alleen voor mij beschikbaar en verschijnen niet bij je reactie.

De actie loopt tot 1 augustus 2015. Dan trekt een onschuldige hand (Lore of Tim) de gelukkige. Ik ben benieuwd!!

Liefs,

Stephanie

17 Comments

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je mijlpaal! Graag zou ik het boek willen winnen omdat ik wel een luchtig boek kan gebruiken. In mijn maar liggen veel literatuur, romans en thrillers klaar om gelezen te worden, maar niet veel boeken die je heerlijk tussendoor kunt lezen..

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met deze eerste 100! het worden er zeker meer. Waarom ik wil winnen? Omdat ik mezelf bij het lezen van de samenvatting al met een kopje thee en stukje chocola op de bank zag liggen met dit boek in m’n handen 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Je doet dat super lieverd! Een plezier om je blog te lezen 🙂 En waarom ik dit boek wel zou willen winnen? Goh er zijn zoveel redenen: de cover ziet er alvast erg leuk uit, het verhaal zelf spreekt me wel erg aan (hoezo in NY wonen en dan erna weer gewoon — hmm klinkt alvast bekend in mijn oren 😉 wel geen fancy Upper West maar toch. Haha!), jij hebt het in 1 ruk uitgelezen dus dan moet dat vast en zeker toch echt wel een goed boek zijn EN dan zou ik dit boek kunnen meenemen als ik over 2 weekjes voor enkele maandjes weg ben en zo toch iets van een lieve vriendin dichtbij hebben 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Ik wil dit boek heel graag winnen omdat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Misschien kan dit boek me inspireren. 🙂 je doet dit heel goed! *Trots*

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s