Geluksmomentjes juli #3

Op maandagvoormiddag begin ik pas om 12u met werken. Ik had nog een boekenbon liggen en besloot om deze eindelijk te gaan gebruiken. Deze boeken zijn het geworden.

 

IMG_9605

’s Avonds was ik rond 20u thuis en hebben we naar Mockingjay part 1 gekeken. Ik had alle films al gezien, maar deze nog niet. Ik had voor de films uitkwamen de boeken gelezen. Ik vind de films niet slecht, maar ik zou er nu niet voor naar de cinema gaan. Perfect dus voor een avondje thuis.

Mockingjay_part_1_poster_2

Dinsdag was het tijd om een nieuw boek te kiezen. Ik heb een aantal heel leuke liggen en ik wist niet welke te nemen. Na een lang twijfelsessie en hulp van Facebookhelpers is het Met een knipoog van Marian Keyes geworden (super boek trouwens!).

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdag ben ik ’s middags naar de Hema geweest met mama en heb ik dit heel leuk notitieboekje gekocht. Ik ben momenteel verzot op de mintgroene kleur dus kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Ik heb nog grote plannen voor dit boekje.

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Middags deed Lore een groot dutje waardoor ik eindelijk tijd had om een koffie te drinken en de Flow te lezen.

IMG_9603

’s Avonds at onze kleine meid voor het eerst helemaal goed met een vork. Het lijkt klein, maar voor ons was het een big deal! (‘Bravo!’ roepen, klappen, filmen, foto’s, alles doorsturen naar de familie,… Het bekende plaatje!)

IMG_9602

Ondertussen heb ik die dag ook mijn blogpost over Beslissingen maken online gezet.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Donderdagvoormiddag kon ik voor het werk nog eventjes lezen in Met een knipoog. Ik heb echt moeite met dit boek neer te leggen.

IMG_9600

’s Avonds heb ik de ijskraam van de Flow Vakantiebox gemaakt. Hij staat nu nog op de kast tot Lore hem gespot heeft. Daarna vrees ik dat hij orkaan Lore niet zal overleven.

IMG_9599

Vrijdag sloten we de werkweek af met een lekkere kaas-/tomaat-/salamischotel.

IMG_9597

En natuurlijk komt op vrijdag de eerste vlog van Hans en Shifra online van dat weekend!

IMG_9596

Zaterdag was een drukke dag, maar Lore en ik zijn ’s morgens begonnen met een wandeling in de tuin. Het was afgekoeld en de wind voelde heerlijk op ons gezicht.

IMG_9595

Het was tijd dat ik nog eens ging shoppen (het was uit noodzaak) en ik heb mij dan ook eens lekker verwend 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Lore vond het opeens de geschikte moment om te leren stappen met een kinderstoeltje voor haar uit. Resultaat: het bekende liedje (klappen, ‘Bravo!’, foto’s, filmpjes, familie inlichten,…) en daarna regelrecht naar de speelgoedwinkel om een loopwagentje te halen. We hebben gekozen voor een mooi houten exemplaar, alleen was Tim niet al te gelukkig toen bleek dat alles nog in elkaar moest gezet worden.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Na al dat in elkaar zetten en wandelen was het tijd voor een knuffelmomentje op de zetel tussen papa en zijn kleine meid.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik zat gisteren zo dicht tegen de 100 likes aan op Facebook dat ik besloten had om een winactie te organiseren. Als je wil weten hoe hier aan mee te doen moet je even hier klikken. Niet veel later werd de kaap van de 100 likes bereikt (Joepie!).

Processed with VSCOcam with c1 preset

’s Avonds hadden we feest. Vrienden van ons vertrekken voor 5 maanden naar New York. Ze hadden nog een grote voorraad alcohol (van een vorig feestje wel te verstaan) die op moest en wij gingen natuurlijk graag helpen! Het was een heel leuk feestje en ik heb gezellig kunnen bij kletsen met mijn ladies 🙂

IMG_9590

Zondag zijn we gezellig naar mijn schoonouders gegaan en hebben we even een kijkje genomen naar de nieuwe zaak van mijn schoonvader. De voorbereidingen zijn nog volop bezig, maar het zag er al heel gezellig uit.

IMG_9589

Ik hoop dat iedereen een leuk (verlengd!) weekend heeft. Ik ga nog even genieten van het feit dat ik pas donderdag terug hoef te gaan werken 😉

Liefs,

Stephanie

2 Comments

  1. Wat een leuke post en knap dat je dochter al helemaal zelf kan eten! Hier verandert het in een enorme bende als we dat zelf laten doen.. Misschien moeten we meer gaan oefenen. Heeft je dochter al veel tandjes?

    Like

    1. Lore gebruikte nog steeds veel haar handjes maar het begin is gemaakt. Nu was dit een proefmomentje. De echte groentepap geef ik haar nog zelf, maar af en toe laten we ze proberen 😊 Lore heeft twee tandjes vanonder en een drie à vier tal van boven. Hoe gaat het met jouw kleine jongen? En de verkoop van jullie huis?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s