Winactie: Met een knipoog!

Steph to Read

Mijn blog bestaat al meer dan een half jaar en op Facebook zitten we bijna op de 100 likes. Dit verdient om gevierd te worden! Daarom dacht ik aan een winactie. Ik denk hier al een tijdje over, maar ik wist niet goed wat. Er zijn verschillende dingen die ik wel leuk vind, maar een boek leek mij het meest toepasselijk 🙂 Nu was de vraag nog: welk boek?

Ik heb de laatste tijd weer veel boeken gelezen, maar ik kwam er niet goed uit. De ene vond ik te zoetsappig, de andere te serieus. Dan weer was het te eng of gewoon slecht. Te donderdag ben ik begonnen aan mijn volgende boek genaamd Met een knipoog van Marian Keyes. Ik heb in één ruk door 100 bladzijden gelezen. Het is bijna onmogelijk om dit boek neer te leggen. Hoewel ik het boek nog niet uit heb, wist ik dat…

View original post 194 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s