Geluksmomentjes juli #4

Maandag hadden de meeste mensen hier brugdag. Dinsdag was het nationale feestdag dus een lekker verlengd weekend. We hebben hier van geprofiteerd en met Lore voor de eerste keer gaan zwemmen in een groot zwembad. Ze keek haar ogen uit. Ze vond het super om naar alle andere kindjes te kijken en lekker te spetteren in het water.

IMG_9769

Deze foto van mijn nieuw neefje, Owen, maakt mij zo blij! Ik vind dit een té schattig beeld. Ik heb deze foto al een tijdje terug gekregen, maar hij blijft leuk dus wou ik hem hier even delen 🙂

IMG_9477

Dinsdag was het dan Nationale feestdag en om dit te vieren besloten Lore en ik om ’s morgens Paddington te kijken. Zo’n fijne familiefilm, een echte aanrader!

IMG_9770

In de namiddag hadden we barbecue met de familie en Tim werd op het matje geroepen door mijn nichtje. Wie zijn billen brandt…

IMG_9767

Woensdag was het weer vroeg dag voor Lore. Laten we hopen dat dit sprongetje snel voorbij is. Sinds het weekend wordt ze elke dag standaard wakker tussen 5u en 5u30. Het slaapgebrek begint mij op te breken. Gelukkig hebben Tim en ik een beurtrol in het weekend zodat ik dan toch even kan bijslapen.

IMG_9665

In de namiddag heb ik weer een leuke DIY geknutseld, namelijk DIY ezeltjes

Processed with VSCOcam with t1 preset

Donderdag ben ik in de voormiddag begonnen aan het boek De eerste dag van David Nicholls. Op de cover staat een quote van de Libelle ‘De hoofdpersonen sluit je al na de eerste bladzijden in je hart.’ En dat is de waarheid.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het einde van mijn werkdag was afgesloten in mineur dus had ik dit wel verdiend.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vrijdag besloot ik om te gaan sporten… Lees er alles over in de blogpost Ja hoor.. We gaan sporten!

IMG_9766

Zaterdag vroeg sprong ik weer op mijn crosstrainer. Dan hebben we het al maar meteen gehad. Het was buiten goed afgekoeld en ik prefereer die temperatuur om te sporten (klink ik al als een echte sportexpert?).

Processed with VSCOcam with b1 preset

Daarna kreeg ik mijn pakketje binnen van woonwarenhuisje.nl Dit is zo’n leuke webshop! Ik was zo blij toen het binnen was. Ik heb er twee leuke opruimzakken en een memoryspel voor Lore gekocht. Eén opruimzak staat naast mijn bureau en een andere naast Lore haar box. Ik had van te voren een grote zak met twee compartimenten. Het nam enorm veel plaats in en was maar voor de helft gevuld. Nu heb ik hier al het speeldgoed (van de keuken) in verzameld en het oogt echt zo veel meer opgeruimd.

IMG_9775

IMG_9776

Mijn beste vriendin en ik hadden het ’s middags over mintgroene nagellak. We vonden het beide moeilijk om de juiste kleur te vinden. Sommigen neigen meer naar het groene en andere naar het blauwe. Ik had er eentje van Essie gekocht, namelijk Mint candy apple. Ik vond de kleur exact zoals ik hem wou. Toegegeven zal hij nog leuker staan als ik wat bruiner ben, maar weer of niet… Dit kleurtje wordt geshowd 😉

IMG_9777

In de namiddag ging ik met drie vriendinnen naar de heropening van Artuur. Ze hebben hun eigen nu volledig gefocust op het grafische werk, workshops, expo’s en creatief schrijven. Kijk voor meer info even op hun Facebook. Deze opening ging gepaard met een workshop snailmail. Ik vond het heel gezellig en was blij met mijn resultaat!

IMG_9778

IMG_9779

Hun grafisch werk werd ook geëtaleerd en ik vond deze huwelijksuitnodigingen echt geweldig. Als Tim en ik ooit besluiten om te trouwen zou ik zoiets héél graag willen! Zo origineel en persoonlijk.

Processed with VSCOcam with c1 preset

’s Avonds waren we uitgenodigd door mijn tante en nonkel om bij hen te komen eten. Mijn tante had een lekker drankje gemaakt met Martini Brut cava en Martini Fiero. Ze smaakten heerlijk en gingen dan ook iets té goed naar binnen!

IMG_9781

Zaterdag waren Tim en ik 8 jaar samen, maar wegens té drukke schema’s hebben we het niet gevierd. ’s Morgens kreeg ik dan ook een lekker glaasje fruitsap met ananasijsblokjes en een fleurig rietje.

IMG_9782

’s Middags werd ik getrakteerd op dit heerlijk roast dinner.

IMG_9772

In de namiddag zijn we nog leuk op visite geweest bij mijn schoonouders met Lore en nu is het tijd om te genieten van mijn zondagavond.

Fijne avond nog!

Liefs, 

Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s