Geluksmomentjes augustus #1

Zondagavond (nadat ik de blog online had gezet) kwamen mijn ouders nog langs. Ze hadden gehoord dat we ons 8 jarig samen zijn niet hadden gevierd en dat vonden ze niet kunnen. Resultaat: mijn ouders ’s avonds aan de deur met een fles champagne!

’s Maandags zat ik op mijn werk en kreeg ik dit super lief whats appje van Tim… Lief hé?

IMG_9866

Mijn schoonvader stuurde ook enkele foto’s van zijn zaak die binnenkort opengaat. Ik zie mezelf hier al helemaal zitten een boek te lezen of te schrijven. Zou ik die buffetkast in mijn tas kunnen meesmokkelen?

IMG_9865

Een tijdje geleden zat dit boekje bij Flow Magazine. Duizend vragen die je aan jezelf moet stellen. Ik vond het de ideale tijd om hier vandaag mee te beginnen.

IMG_9869

Mijn liefste, kleine meid heeft besloten dat ze liever vroeger opstaat tegenwoordig. Vroeger werd ze wakker tussen 6u en 7u. De laatste paar weken prefereert ze tussen 5u en 6u. Soms zelf 4u30. Laten we zeggen dat het af en toe… pittig was. Het was dan ook tijd om terug dit boek te raadplegen!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Woensdagnamiddag was het tijd om te bakken. Het was al weer een tijdje geleden en we besloten een zwart – wit cake te maken. Hij was een beetje aan de droge kant, maar al bij al vond ik hem goed gelukt. Ik voelde mij heel nostalgisch 🙂

IMG_9870

Donderdag bestond uit de hele dag ”leuke” klusjes doen (strijken, stofzuigen, ramen wassen, oven schrobben,…) en tijdens de middagpauze vond Tim een traktatie dan ook gepast.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mijn ouders stelden voor om samen mosselen te eten. Ik had dit seizoen nog geen mosselen gehad dus het antwoord was een volmondige ‘ja’! Ik wou oorspronkelijk een foto trekken van een mooi gevuld bordje… Maar we hadden allemaal zo’n honger en het was zó lekker dat ik alleen maar een foto van de lege schelpen heb.

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Avonds hadden we zin om een actieheldenfilm te kijken. Wij zijn verzot op alles van Marvel en het was al weer een tijdje geleden dat we The Amazing Spiderman 2 hadden gekeken (ouderwets gehuurd bij onze videotheek!). Ik vond het weer een heel leuke film, maar dit (verdrietige) gedeelte is wat mij altijd bij blijft.

IMG_9862

Wij hebben al een tijdje last met een lokale kat. Wij hebben een aantal katten in onze tuin rondlopen (van de buren) en ineens was er een zwarte kater bij. In eerste instantie vond ik dit leuk, tot ze andere katten, vogels en eekhoorns in onze tuin begon aan te vallen. Na een tijdje kwamen we er zelfs achter dat ze het bloemenperkje langs onze voordeur gebruikt als kattenbak. Zo niet hé Azraël! Na wat zoeken kwamen we op het huis-tuin-hulpmiddeltje van koffiedrek. Als je koffiedrek op deze plaats legt, komt de kat namelijk niet terug. Het is nu een paar dagen geleden en ze heeft haar ”sanitair” niet meer gebruikt 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Gisteren was het tijd om augustus te begroeten. Juli was op zen minst gezegd interessant. Ik ben zeer benieuwd wat deze maand gaat brengen.

IMG_9861

Tim was zaterdag de hele dag weg om mijn schoonbroer en -zusje te verhuizen dus Lore en ik hebben een heerlijke ochtend op de bank gehad in onze pyjama.

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Avonds ben ik lekker iets gaan drinken met een vriendinnetje van mij. Ze vertrekt binnen twee weken naar New York voor bijna een half jaar!! Dus daar moest op gedronken worden.

IMG_9856

Quiet Sunday mornings are my favorites…

Processed with VSCOcam with c1 preset

’s Middags was het tijd om de winnaar te trekken van de winactie. We waren van plan om eerst een filmpje online te zetten waar Lore het kaartje trekt, maar hebben toch besloten om dit niet te doen. Op zich heeft ze nog altijd het winnende kaartje getrokken alleen was ze een beetje ongeduldig 😉 Een hele dikke proficiat Greet! Het boek komt jouw kant uit!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mijn ouders hadden gisteren barbecue gehad met vrienden dus was het vandaag restjesdag. Aangezien mijn moeder altijd eten maakt voor een leger, was er meer dan genoeg. Mijn schoonzusje was nog langs gekomen met haar kindjes. Hier zie je mijn nichtje, Alicia en Lore. Het is soms angstaanjagend om te zien hoeveel ze op elkaar lijken qua karakter. Ik noem ze dan ook Double Trouble (gepaard gaande met veel angstzweet!).

Processed with VSCOcam with c1 preset

We hebben de week afgesloten met een lekkere restjes – barbecue en genoten van de zonnestralen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

En voor ik afsluit nog deze laatste quote..

Take time to do what makes your soul happy. Always.

Liefs,

Steph

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s