Geluksmomentjes augustus #3

Hallo iedereen, we gaan weer kijken naar wat ik allemaal heb uitgespookt deze week. Ik moet zeggen dat de Ikea zeer centraal stond.

Tim werd maandag ziek wakker (het bleek een keel- en amandelontsteking te zijn) dus maakten mama en ik een tripje naar de Ikea. Kon hij lekker rustig uitzieken en hadden wij een dagje samen. We gingen een makkelijke kinderstoel halen voor buiten, maar zoals je ziet kochten we ietsjes meer.

Processed with VSCOcam with c1 preset

’s Avonds kreeg Tim nog steeds geen hap door zijn keel, dus heb ik deze pizza voor mezelf gemaakt (salami, truffelolie en zongedroogde tomaten). Ik heb hem wel buiten opgegeten. Anders ook zo zielig voor het manneke…

IMG_0185

Dinsdag gingen mama en ik lunchen. We hadden niet zo’n grote honger dus bestelden we soep. Nu bleek dat we elk een kastrol kregen. Ik vond dit leuk gedaan. Je kon zelf je soep opscheppen en het was méér dan genoeg.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik ben daarna nog langs de Hema geweest om dit medicijnkistje te kopen. Al mijn medicatie lag in een keukenschuif, maar Lore kan hier nu te gemakkelijk bij. Het was tijd voor een doos die ik lekker hoog in de kast kan zetten.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdagmorgen voelde Tim zich een klein beetje beter dus hebben we buiten lekker van het zonnetje genoten met koffie en de Flow.

IMG_0183

’s Avonds zette ik de blogpost online om zelf kaartjes/uitnodigingen te maken. Klik hier

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Middags ben ik aan het boek Alles is zoals het zou moeten zijn van Daphne Deckers begonnen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Donderdag was Tim weer helemaal de oude dus werd er alles behalve gezond te eten. Het was heerlijk!

IMG_0179

Ik deelde met jullie ook nog mijn work-out muziek van het moment, een echte must tijdens het sporten.

Redfoo

Vrijdagmiddag was Tim terug werken dus ben ik bij mama thuis gaan lunchen. De temperaturen gingen weer de hoogte in dus smaakte deze sandwich heel goed.

IMG_0177

’s Avonds hadden we de opening van mijn schoonvader zijn zaak. Hij is een restaurant/taverne begonnen, genaamd De Withoef. Het was een heel gezellige avond en het werd iets later dan gepland 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zaterdagochtend stelde Tim, uit het niets, voor om naar de Ikea te gaan en de spullen voor mijn schrijfkamer te halen. Hij had al meteen spijt. Ikea op een zaterdag terwijl ons landje feestdag heeft. Geen goed plan! Maar gezegd is gezegd, dus we gingen richting Eindhoven (voor de tweede keer). Natuurlijk moet het dan diezelfde dag nog geïnstalleerd worden 🙂

IMG_0174

Vandaag was een heel fijne dag. ’s Morgens heb ik lekker rustig aan gedaan. Lekker kopje koffie met mijn nieuwste boek er bij. Ik heb maar een twintigtal bladzijden kunnen lezen (want overactieve éénjarige), maar ik weet nu al dat het één van mijn favoriete boeken gaat worden.

IMG_0173

’s Middags had Tim een quiche gemaakt. Zeg nu zelf… Het ziet er toch prachtig uit én hij smaakte heerlijk. Heeft hij goed gedaan voor de eerste keer.

Processed with VSCOcam with f2 preset

In de namiddag zijn we naar Hasselt gegaan. Het was de laatste dag van de Paul Smith Expo in het Modemuseum. Ik vond het een boeiende expo. Ik ken Paul Smith van de kledij en brillen, maar het was leuk om zijn leven van dichtbij te zien.

IMG_0171

IMG_0170

IMG_0169

IMG_0168

Achteraf zijn we met zen drietjes nog iets gaan drinken bij de Irish Times. Elke keer als we in een stad zijn met een Ierse pub, gaan we iets drinken. Vroeger stonden er alleen maar twee glazen op tafel, maar nu…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lore vond de Salt ’n Vinigar chips super, alleen was mama iets minder blij met hoeveel er in dat kleine mondje verdwijnt. Het woordje proeven verloor al zijn betekenis.

IMG_0165

Deze avond ben ik nog bezig geweest met mijn schrijfkamer. Wij hadden nog een extra kamer en die werd gebruikt als logeerkamer. Alleen krijgen wij nooit logees dus verzamelde het alleen maar stof. Omdat ik het graag stil heb als ik studeer of schrijf, is het soms vervelend voor Tim. Als hij tv wil kijken, kan het niet te hard; YouTube filmpjes kijken, muziek beluisteren, ademen,… Het is een win-win situatie. Maar bij zo’n schrijfkamer hoort natuurlijk ook een boekenkast! Ik ben hier zo gelukkig mee. Ik ben eindelijk bezitter van een boekenkast (danst als een pinguïn met rolschaatsen).

Processed with VSCOcam with c1 preset

Dus als jullie mij willen excuseren, ik ga nog even voor mijn boekenkast zitten glunderen!

‘Reading forces you to be quiet in a world that no longer makes place for that’ – John Green

Liefs,

Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s