Geluksmomentjes augustus #4

Het was weer een zalige, zonnige week gevuld met studeren, knutselen, knuffelen en kermis.

Maandag heb ik bijna de hele dag gestudeerd. Ik ga proberen om in september mijn examen af te leggen dus probeer zo veel mogelijk te werken terwijl Lore naar de crèche is.

Processed with VSCOcam with m5 preset

’s Avonds waren we bezig met een DIY die over een paar weken online komt. Ik vind het alvast een héle leuke, echt iets om te doen met je kleuter. Aanschouw mijn fotograaf in opleiding 😉

IMG_0317

Dinsdag was weer gevuld met studeren, maar tussendoor ben ik nog gaan shoppen voor Lore. Het is nu al volop herfstkledij en dit vond ik het mooiste setje. Nu heb ik, om eerlijk te zijn, wel waar meer gekocht dus laten we hopen dat die spruit even geen groeispurt maakt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Avonds heb ik nog verder gelezen in mijn Blogboek van Kelly Deriemaeker. Dat boek zit bomvol gevuld met handige tips en trics, super boek! (Ja, mijn bladwijzer is een polaroid van Taylor Swift dat bij haar laatste album zat)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdag was een chilldag. Dit is voor Lore de nieuwe manier van tv kijken. Lekker onderuit met de tut kijkend naar de avonturen van Dora (deze outfit was trouwens ook een nieuwe).

IMG_0315

Op dinsdagavond had ik het artikel gelezen van fotografe Helen Aller over deze foto. Ik vond het zo’n mooi verhaal dat ik er woensdag meteen een blogpost over scheef. Je leest hem hier

IMG_0320

’s Avonds zijn Tim en ik naar Bar-a-bas geweest en hebben we de hele avond lekker buiten gezeten. Het weer was zo zalig. Het was een ouderwetse date night 🙂

IMG_0321

Op donderdag ben ik een vriendinnetje gaan bezoeken die met haar arm in de gips ligt. Om haar op te vrolijken, was ik van te voren langs de bakker gegaan.

IMG_0322

Het was al een tijdje geleden dat ik deze oorbellen had gedragen, maar ze paste perfect mijn outfit van de dag (helloo casual!).

IMG_0323

Insurgent was uit op Telenet dus stond hij die avond op het programma. Tim heeft ondertussen heerlijke dutjes gedaan, haha! Deze films zijn niet voor hem. Ik vond het geen slechte film, maar omdat ik de boeken ken, valt het mij steeds weer op hoeveel er wordt weggelaten. Dat vind ik altijd zo jammer.

IMG_0314

Vrijdagochtend moest ik met mijn bomma naar het ziekenhuis, maar bleek dat ze zich van dag had vergist. Perfecte gelegenheid om samen op het terras een kopje koffie te drinken. Altijd leuk om weer even bij te kletsen 🙂

IMG_0324

’s Middags heb ik deze nieuwe outfit gekocht. Ik ben er heel blij mee! Ik was al een tijdje op zoek naar een lange rok en deze heb ik bij de Cassis gevonden. Ik draag zelden rokken, maar deze vond ik te goed om te laten hangen.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ik was te vroeg voor een afspraak dus ging ik nog heerlijk genieten van het zonnetje met mijn nieuwe boek.

IMG_0325

En natuurlijk met mijn nieuwe aankopen (ja, weer de Taylor Swift bladwijzer, i know!). Alhoewel dit eigenlijk mijn oude kleren zijn. Ik heb mijn nieuwe kleren meteen aangehouden 🙂

Processed with VSCOcam with t1 preset

Later ben ik gaan lunchen met een vriendin waar ik vroeger mee op school zat. Altijd fijn om terug bij te praten en de salade was heerlijk.

IMG_0328

Zaterdagochtend gingen we op de koffie bij mijn schoonvader en Lore moest even een kijkje gaan nemen bij het nieuwe konijntje.

IMG_0312

Eenmaal thuis maakte Tim deze vingers-aflikkende maaltijd. Een man die zo’n lekkere maaltijd bijna elke dag op tafel zet, is een godsgeschenk (Nee, je krijgt hem niet!).

IMG_0311

Ik droeg weer mijn nieuwe rok, maar dan met een ander bloesje. De dag er voor was met een los, wit bloesje en nu met een bordeaux strak topje. Ik vind allebei de looks leuk, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar deze. Ik schreef ’s avonds nog een blog genaamd Een brief aan mijn lichaam waar deze foto ook perfect bij past.

IMG_0313

’s Avonds waren we uitgenodigd op een barbeque bij vrienden en kreeg ik deze cocktail voorgeschoteld. Hmm…

IMG_0310

Deze morgen werd ik wakker en ik was zo gelukkig door het zien van dit sprietje. #DIY #secretproject Komt snel een post over!

IMG_0309

Daarna lekker nog wat lezen met Lore en de sneeuwhond. Ik ben mij volledig bewust dat kerstboeken nog niet aan de orde zijn, maar who cares! Ik heb de laatste week al tweemaal gegoogeld hoeveel dagen het nog is tot Kerst en al zeker driemaal het kerstdeuntje van Harry Potter geluisterd.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Op zondag verwen ik mij soms met leuke bloemetjes en deze kon ik niet laten liggen. Leuke zomerse kleuren, alleen spijtig dat er al een paar kopjes gebroken waren.

IMG_0307

Gisteren was het officiële opening van de kermis dus gingen we vandaag een kijkje nemen. Bij kermis hoort een kermisfriet, punt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het weer begon stilletjes te veranderen (het regent momenteel pijpenstelen) dus heb ik een héél klein dutje op de zetel gedaan. Van een luie zondag gesproken.

IMG_0330

Nu gaan Tim en ik bespreken hoe we de komende week gaan invullen, want wij hebben VAKANTIE!

Liefs,

Stephanie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s