Er komen allerlei leuke dingen aan! 

Liefste lezers,

Zoals sommigen van jullie misschien merken, is het deze week iets rustiger op mijn blog. Dit komt omdat Tim, Lore en ik een weekje vakantie hebben 🙂 We spenderen het gewoon thuis, maar proberen zo veel mogelijk tijd samen door te brengen en leuke dingen te doen.

Eerst wou deze week niets posten (buiten de geluksmomentjes), maar ik kon het niet weerstaan. Daarom heb ik deze post in elkaar gezet om jullie te laten zien wat er binnenkort allemaal gaat volgen. Natuurlijk geef ik niet alles meteen prijs, maar hier een paar beelden van wat gaat komen! 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Een hele leuke DIY met hout en textiel. Het is super leuk voor in de tuin en de kids zijn er dol op. 

IMG_0439

Over dit ben ik héél enthousiast. Binnenkort komt er een nieuwe categorie op de blog en de onderwerpen zullen niet van mijn eigen hand zijn…

Processed with VSCOcam with x1 preset

Daarnaast laat ik jullie nog mijn nieuwe schrijfkamer zien. Nog een weekje en hij is (hoop ik) helemaal klaar.

IMG_0440

Deze DIY is voor de kleinsten onder ons. Het is een project dat een weekje zorg vraagt, maar dat wel een leuk effect oplevert. 

Ik ben over alles ongelooflijk enthousiast en ik kan niet wachten om het met jullie te delen! 

Liefs, 

Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s