Geluksmomentjes augustus #5

Deze week hadden we met zen drietjes vakantie. We zijn deze zomer thuis gebleven. Lore heeft ons goed bezig gehouden aangezien onze kleine meid nu al super goed alleen kan stappen!

Maandag werd deze prachtige stoel voor haar geleverd. Het heeft lang geduurd vooraleer hij hier was, maar na bijna twee weken is hij er eindelijk! Het is zo schattig om Lore hier op te zien. Dank je wel, oma en opa!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Maandag zijn we naar de Eindhoeve in Hechtel – Eksel geweest. Hier kan je lekkere, ambachtelijke ijs eten en hebben ze tal van leuke diertjes. Lore keek haar ogen uit naar alle lama’s, geiten, Vlaamse reuzen, struisvogels, ganzen,…

IMG_0513

Sinds onze kleine madam goed kan lopen, is er geen houden meer aan. Alles is een speeltuin en mama krijgt meteen een goede work-out.

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Avonds zijn we nog langs De Withoef gegaan en hebben we dit lekkere kaasplankje gegeten. De kazen waren heerlijk!

IMG_0517

Dinsdagvoormiddag heeft Tim ’s ochtends in de keuken gestaan om deze Pittige worstenbroodjes te maken. Ik hou heel veel van worstenbroodjes, maar spijtig genoeg is het meestal een hoop bladerdeeg met een frikandel. Daarom heeft Tim ze gemaakt met vers, pittig gehakt.

IMG_0514

Namiddag zijn we naar Pijnven geweest. Daar hebben we de Boswandelroute genomen. Het is een route van 2,4 km, speciaal ontworpen voor kinderen. Lore was nog een beetje te klein, maar de frisse lucht deed ons allen goed. Langs de gehele route kom je verschillende speeltuintjes tegen en (uit hout gesneden) diertjes die leven in het bos.

IMG_0515

Woensdag ging ik met mijn grootmoeder naar het ziekenhuis. Ik stond perplex van het feit dat we zo snel terug thuis waren. We waren om stipt tien uur binnen en stonden om elf uur terug buiten (inclusief scan en koffie + sandwich). Ik had mij al helemaal voorbereid om lekker te lezen, maar dat ging nu niet op. Na een vijftal pagina’s was mijn grootmoeder de kamer al buiten.

IMG_0510

In de namiddag zijn we met ons neefje, Nolan, naar de speeltuin in Lommel geweest. Wat keek hij zijn ogen uit! Dat manneke heeft nergens bang van en het meeste van de tijd wil ik hem gewoon opeten! Naderhand hebben we nog lekker met ons viertjes gepicknickt. Het weer was zalig en de kindjes hebben genoten.

IMG_0509

Ik had mij voorgenomen om tijdens mijn vakantie niet te bloggen (buiten de geluksmomentjes), maar dat is mij dus niet gelukt. Woensdagavond heb ik een blogpost online gezet over Alle leuke dingen die nog gaan komen!

Processed with VSCOcam with x1 preset

Daarna zijn we weer bij De Withoef gaan eten en het was overheerlijk. Ik had de spare ribs en Tim de salade met scampi’s. De foto’s alleen zijn al een genot om te zien.

IMG_0507

IMG_0506

Donderdag hebben we bijna de hele dag in de keuken gestaan, maar deze keer om een spannende reden. Sinds zaterdag is een nieuwe rubriek online gegaan op de blog, namelijk Tim’s Food. Elke zaterdag verschijnt er een heerlijk, maar gemakkelijk recept. Het eerste recept waren de pittige worstenbroodjes. Nu moest ik veel foto’s nemen (de eerste keer is altijd even zoeken) dus duurde het iets langer dan hij gewend was 😉

IMG_0511

Er was nog een rol bladerdeeg over dus besloot ik ’s avonds om de tomaat geitenkaas bites van A Cup Of Life te maken. Ze waren echt lekker. Een aanrader om als hapje te serveren.

IMG_0505

Vrijdagochtend nam ik deze foto van Lore. Tegenwoordig grijpt ze naar elke pen of potlood die ze ziet. Ze loopt hier mee naar mijn notitieboekjes (de honderden, die verspreidt liggen over het huis) en begint dan te ‘schrijven’. Zou het dan toch in de genen zitten?

Processed with VSCOcam with b1 preset

Een tijdje geleden waren we bij mijn nonkel en tante op bezoek en kregen we een cocktail gemaakt van Martini Brut en Martini Fiero. Hij dronk weg als limonade (héél gevaarlijk) en aangezien wij vakantie hebben…

IMG_0503

Zaterdagochtend was het zalig weer. We hebben ons kopje koffie dan ook lekker buiten gedronken, samen met een cupcake. Ik kan zo genieten van de ochtenden. Alles is dan nog zo lekker rustig.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Lore gaat de laatste week niet meer graag in bad. We hebben niet echt een idee waarom, maar het is een ware hel geworden. Ik besloot om leuke waterpistooltjes te kopen om het badderen op te vrolijken. We gingen naar de HEMA, maar het is onmogelijk voor mij om dan niet met een hele zak spullen buiten te komen. Lore vond de bal leuk en ik de desk planner en ananas USB stick.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Rond het middaguur begon de temperatuur stevig op te lopen dus was het tijd voor het zwembadje. In tegenstelling tot het gewone badje, had Lore hier geen problemen mee.

IMG_0500

Wij hadden ’s avonds een housewarming, maar ik had besloten om thuis te blijven. Lore was de hele week wakker om 5u. Nu neemt Tim meestal de ‘nachtshift’ tot 7u, maar na een tijdje hakt het er toch gewoon in. Natuurlijk, wanneer Tim niet thuis is, kom ik dit gedrocht tegen!! Ik heb geen schrik van spinnen, maar dit gaat er over!

IMG_0499

Zaterdagochtend was het weer 5u, dus zat er niets anders op dan een thee party te houden. Nu moet ik wel zeggen dat de cupcakes wat aan de harde kant waren…

Processed with VSCOcam with f2 preset

In de namiddag had ik éindelijk tijd om de Flow te lezen. Deze editie lag al weken op mij te wachten, maar ik had telkens maar tijd voor een paar bladzijden. Tim was even weg en Lore lag heerlijk te slapen dus ik heb zaaaalig genoten van wat me – time in de tuin. Zo horen zondag te zijn!

IMG_0495

Nu ga ik mij nog even buigen over mijn desk planner en samen met Tim het volgende recept bedenken.

Voor iedereen nog een leuke, warme zondag!

Liefs, 

Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s