Geluksmomentjes september #1

Hier zijn we weer met de eerste geluksmomentjes van september. Deze maand representeert weer veel nieuwe beginnen bij iedereen. Mensen nemen nieuwe voornemens, beginnen terug met school, terug in het dagelijkse ritme,… Voor mij luidde vooral het begin van de herfst. Wat een verschil kan één week maken!

Deze foto trok ik maandag. De regen kwam met bakken uit de lucht. Op foto is het altijd moeilijk te zien, maar geloof mij dat het flink te keer ging.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Door het slechte weer had onze WiFi het zwaar te verduren (denk ik). Zo was het bereik namelijk nihil op mijn computer. Gelukkig had ik nog ergens een kabel liggen die ik rechtstreeks op de modem kon aansluiten. Alleen spijtig dat hij maar een halve meter lang was…

Processed with VSCOcam with b1 preset

Dinsdag was het dan 1 september. Soms voelt het alsof het begin van september belangrijker is dan 1 januari. Ik vond het dan alleen maar gepast om een leuke foto te uploaden. Ik ben toevallig deze tegen gekomen en ben meteen verliefd geworden op haar feed op Instagram. Je kan haar volgen onder @athenagraceco en ze maakt de meest prachtige foto’s.

IMG_0537

’s Avonds was het mijn beurt om te koken en aangezien het weer wat minder was, koos ik voor een schotel met gemengd gehakt, groene boontjes met ajuin, aardappelschijfjes en geraspte kaas.

IMG_0641

Daarna heb ik mij nog even verdiept in mijn blog. Er zijn momenteel veel projecten die ik tegelijk doe, dus even orde in de chaos scheppen.

IMG_0640

Woensdag stond in teken van Flow. Ik moest nog steeds het vakantienummer uitlezen (shame on me!) en ik was helemaal betoverd door de rubriek Levensverhalen. Hier werden de levens van Annie M.G. Smidt, Suzanne Manet, Marilyn Monroe, Joséphine De Beauharnais en Frida Kahlo beschreven en het was prachtig om te zien hoe deze dames hebben geleefd.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdag was ook de dag dat het nieuwe nummer verscheen, dus moest deze meteen gehaald worden. Ik ben er alvast in begonnen dus ik loop weer op schema 😉 Ik vind het trouwens een leuke cover. Meestal zijn de Flowcovers heel fleurrijk, maar deze keer was het weer iets anders.

Processed with VSCOcam with c1 preset

In de namiddag kwam de DIY online van Grashoofd. Heel leuk om samen te maken met je kids.

vscocam-photo-3

Donderdag was weer zo’n druilerige dag. Het enige wat ik wou doen, was op de bank gaan liggen met een serie en een lekker, warme koffie. Dit heb ik in de ochtend dan ook gedaan.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Maar dat was snel voorbij, aangezien er voor de rest een drukke dag voor de boeg stond. Ik moest de foto’s nemen voor de nieuwe website van mijn ouders die binnenkort online gaat plus nog foto’s voor volgende blogposts. Deze dag stond dus helemaal in teken van mijn camera. Zalig!

IMG_0634

’s Avonds was het natuurlijk de match België – Bosnië. Normaal gezien kijk ik niet veel voetbal, maar het leek me leuk om het deze keer toch een beetje te volgen. We hebben uiteindelijk gewonnen met 3-1! Het kleine nadeel van een multiculturele relatie (Belg – Nederlander), was dat we de hele tijd moesten zappen tussen de wedstrijden.

IMG_0646

Vrijdagmiddag ben ik gaan lunchen met mijn grootmoeder, groottante (geen idee of dit de juiste benaming is), moeder en tante. Lekkere croque monsieur met leuk gezelschap en gigantische lampen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

’s Avonds hebben we gevierd dat ik mijn contract heb getekend! Ik begin 1 oktober op mijn nieuwe baan! 🙂

IMG_0636

Zaterdagochtend begon koud en bewolkt om half 7. Lore slaapt de laatste drie dagen terug zoals normaal. De laatste maand was het steeds 5u, maar we steken haar nu een half uurtje later in bed plus geven 30 ml meer pap. Welkom terug, nachten – langer – dan 6u. Wat hebben we je gemist! Deze foto is genomen via Snapchat, waar ik sinds kort op zit. Je kan mij toevoegen via stephtoread.

IMG_0635

Namiddag was het tijd. We gingen Lore haar eerste, echte schoentjes kopen. Best spannend! Het zijn uiteindelijk deze stoere, roze schoentjes geworden. Paste perfect bij ons kleine meid.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het recept van de pastasalade met tonijn en mozzarella ging ’s middags online in Tim’s Food. Dit is één van mijn favoriete salades.

11925952_10153207543339385_708486425_n

En de man achter al deze heerlijke gerechten van de Tim’s Food rubriek… Tadaaaa!

vscocam-photo-4 (2)

De rest van de dag hebben we weer in de keuken gestaan om twee nieuwe gerechten te kokkerelen en fotograferen. ’s Avonds kwamen we erachter dat we niets meer hadden voor onszelf 😀 dus hebben we deze lekkere hapjes maar gemaakt.

IMG_0647

Tim is verliefd geworden op deze sinds we hem voor de eerste keer zagen. Hij was dan ook meer dan door het dolle heen toen deze voor de deur stond. Nu alleen nog een plaatsje er voor vinden…

vscocam-photo-1 (2)

Vandaag had ik met mijn internaatvriendinnetjes afgesproken. Vier keer per jaar spenderen we een dagje samen en kletsen we elkaars oren af. Het is telkens weer zo vertrouwd en gezellig als we samen zijn. Deze letters hingen, bij degene waar we hadden afgesproken, in de keuken en ik vond ze zó leuk! Echt iets voor mij. Ik kreeg ze helaas niet meegesmokkeld.

vscocam-photo-2

Het was weer een zalige week ondanks de koudere temperaturen, maar ik ben iemand die alle seizoenen even graag ziet komen, als ik ze zie gaan. Welkom herfst.

Nog een fijne zondag iedereen!

Liefs, 

Stephanie 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s