De liefde van een man gaat door… muziek

Toen ik de logeerkamer aan het opruimen was om plaats te maken voor mijn schrijfkamer, kwam ik een stapel oude cd’s tegen. Tegenwoordig is het meestal digitaal (spijtig), dus was het leuk om hier een beetje in te neuzen. Tot mijn blijheid kwam ik een dubbel-cd van Ben Harper tegen, Both sides of the gun. Ongelooflijk, hoeveel herinneringen aan één cd kunnen hangen.

Toen ik zestien jaar was, leerde ik Ben Harper kennen door twee klasgenootjes. Een superfan was ik niet, maar de nummers In your eyes en Walk away waren een tijd lang mijn favorieten. Een aantal jaren (zo’n 8 om precies te zijn) geleden was ik met een jongen aan de praat geraakt. Na een tijdje ging het gesprek over muziek en kwamen we op Ben Harper. Hij had net een cd van hem gekocht en stond versteld dat ik deze artiest kende. Hij was zo ondersteboven dat ik zijn nieuwe cd meteen mocht lenen.

vscocam-photo-1

Dat vond ik zo lief. Wie wil er nu een cd uitlenen die je net hebt gekocht? Ik was compleet betoverd door hem. Ik kan hem mij nog perfect voor ogen halen. Donker haar, bruine ogen, gespierd, grappig en een goede luisteraar. Aaah, prille liefde!

(Loopt naar beneden, zet de cd op en kruipt tegen haar donkerharige, gespierde en lieve wederhelft) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s