Geluksmomentjes september #3

Deze week zijn het iets meer foto’s dan anders. Ik ben dit weekend naar Blankenberge geweest en het is onmogelijk voor mij om geen honderd foto’s te nemen, als ik aan de kust ben. Ik heb een kleine selectie gemaakt om met jullie te delen, maar eerst het begin van de week.

Maandag kreeg ik de foto’s binnen van het familiefeest, de zondag er voor. Geloof het of niet, maar dit is nog niet iedereen. Het was fijn om ze allemaal weer terug te zien en om te kunnen bijpraten. Lore vond het heel fijn, te zien aan haar nieuwe jurk en schoenen die volledig vernield zijn…

IMG_0871

Maandagavond was het pizza- en filmavond. We hadden een lekkere, verse pizza van de AH genomen en De Loft gekeken. Ik vind het een zeer goede film. Zo knap in elkaar gestoken.

IMG_0880

Dinsdag kon ik het niet laten en heb mezelf getrakteerd op een stuk abrikozenvlaai. We hadden een deel meegekregen van het familiefeest en dit is mijn favoriet.

IMG_0879

Het was eindelijk zover. De nieuwe agenda en scheurkalender van Flow waren te koop en ze zijn weer zo leuk. Alleen spijtig dat ik nog een tijdje moet wachten, vooraleer ze te kunnen gebruiken 😦

IMG_0878

’s Avonds had Tim hamburgers voor ons gemaakt. Zoals je ziet, waren maandag en dinsdag geen gezonde dagen, maar wel heel lekkere.

IMG_0877

Woensdag kreeg Lore haar 15-maanden-spuitjes bij Kind & Gezin (consultatiebureau in België). Dit is nooit fijn, maar onze kadet heeft haar eigen heel flink gedragen. Als beloning gingen we naar de bib om een boekje te halen. Ik heb sindsdien besloten om elke woensdag met haar een nieuw voorleesboek te gaan halen. Je kan niet jong genoeg beginnen 😉

IMG_0876

’s Avonds ben ik lekker bij mijn schoonzusje op bezoek geweest in hun nieuwe huisje. Het was echt heel gezellig! 🙂

Processed with VSCOcam with c1 preset

Donderdag deed de nieuwe feature van Snapchat het eindelijk bij mij. Rara wat ik de hele ochtend heb gedaan. #sorrynotsorry

IMG_0872

Wat een geluk heb ik, om een wederhelft te hebben die graag in de keuken staat. Serieus, kijk er naar! Een sandwich met salade, dressing, tomaten, komkommer, ajuin en gerookte zalm als avondeten. Het was overheerlijk! En de presentatie was super lief 🙂

IMG_0873

’s Avonds schreef ik de blogpost De liefde van een man gaat door… muziek

IMG_0874

Vrijdag had ik Alles is zoals het zou moeten zijn van Daphne Dekkers uitgelezen en ben meteen begonnen aan deze van Francesca Baldacci. Echt weer zo’n wegleesboek.

IMG_0881

Vrijdagavond was de eerste wedstrijd van de Rugby World Cup 2015 dus ben ik Tim de volgende vijf weken kwijt in het weekend. Om eerlijk te zijn, vind ik dit niet altijd een ramp. Ik heb wat hapjes gemaakt, glaasje cava ingeschonken en afleveringen van Castle gekeken 😉

IMG_0884

Zaterdag was het eindelijk zover. Ik ging samen met mijn twee beste vriendinnetjes naar de zee. Er ging eerst een roadtripje vooraf, maar we zijn er uiteindelijk geraakt 😀 Ik kon mij niet meer herinneren de laatste keer dat ik de zee had gezien. En dat is een probleem. De zee staat voor mij gelijk aan rust. De wind waait alle zorgen weg. Ik had bewolking, koude en zelfs een beetje regen verwacht, maar het weer was zó mooi. We zaten op een gegeven moment gewoon in t-shirt.

IMG_0982

IMG_0984

Dit kunstwerk stond gewoon in de zee. Zo mooi!

IMG_0981

Zondagochtend gingen we, na het ontbijt, naar de dijk en dit was wat we zagen. Blauwe lucht, het zonnetje, de zee, het strand en rust.

IMG_0980

Tot we ’s middags een gocart huurden (weer één van mijn briljante ideeën). Oh mannen… Ons drie, in een gocart, in het verkeer. Deze snapchat moest genomen worden.

IMG_0979

En jawel. Wij drinken ook cola! Het feit dat ik dit op camera moest hebben, zegt al genoeg.

IMG_0978

Het is voor mij onmogelijk om geen mosselen te eten wanneer we aan zee zijn, dus dat hebben we deze middag gegeten. Het weer was echt prachtig. We hebben enorm genoten van het zonnetje.

IMG_0977

De dag van te voren hadden we geprobeerd een selfie te nemen met de zee achter ons. De mensen rondom ons hadden eens goed gelachen en wij hadden nog geen goede selfie. Resultaat: vandaag opnieuw! Deze middag was het uiteindelijk dan toch gelukt, maar ik ga toch echt een selfiestick kopen 😀

IMG_0976

Ik was verdrietig toen we vertrokken. Ik heb zo’n prachtig weekend gehad met mijn besties, het zonnetje, de zee, de wind en de rust. Ik heb de zee nodig om mijn hoofd leeg te maken en terug op te laden. Ik raad het dan ook iedereen aan. Eénmaal per jaar, minstens!

IMG_0974

’s Avonds kwam ik terug thuis naar de liefdes van mijn leven. Wat had ik ze stiekem toch gemist!

IMG_0975

Fijne zondag iedereen!

Liefs, 

Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s