Geluksmomentjes september #4

Herfst, espressobar, housewarming en pompoenen. Het nieuwe seizoen is officieel begonnen!

Maandag was een creatieve dag, waarin ik voornamelijk bezig was met stempels. Deze vond ik er uitspringen en kreeg dan ook een ereplaatsje.

Processed with VSCOcam with b5 preset

’s Avonds hadden we verjaardagsfeestje van ons neefje, Nolan. Hij werd twee jaar, de grote kapoen!

IMG_1100

Lore had een tijdje geleden een keukentje gekregen en dinsdag was de ideale dag om alles in te richten. Zo schattig allemaal. De pannetjes en boodschappen van de Ikea passen perfect.

IMG_1101

’s Avonds schreef ik de blogpost 7 dingen die ik leuk vind aan herfst. Dikke truien, boeken, vesten,… Ik vind het een gezellig seizoen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Woensdag maakte ik deze leuke workspace van Flow Illustratie Special. Kan hij mooi op de kast met het ijssalon.

IMG_1103

Namiddag was het tijd voor de bib. Lore mag dan een boekje uitkiezen wat we die week zo veel mogelijk proberen te lezen. Uitkiezen is misschien een groot woord, aangezien ze de hele tijd alle boekjes uit de bakken haalt.

IMG_1104

Donderdagmiddag ging ik met mijn moeder kijken voor sloffen/pantoffels voor Lore. Ik wou leuke, meisjesachtige slofjes en uiteindelijk zijn het deze geworden. In het begin zat ze meer op de grond naar het hertje te kijken dan er effectief mee rond te lopen.

IMG_1105

Daarna heb ik nog deze bladwijzers van Bydawnnicole gemaakt. Je kan ze op haar site downloaden, uitprinten (ik heb iets dikker papier gebruikt) en dan inkleuren. Heel leuk!

IMG_1106

Vrijdag zijn mijn moeder en ik naar een nieuwe esprossobar gegaan in het centrum, genaamd Wolf Espressobar. Het pand is heel gezellig en ik vond dit bord enorm leuk. Knap gemaakt.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Ik heb daar voor de eerste keer bio – cola gedronken. Ik ben geen fan van normale cola, maar deze was super lekker. Er zaten geen kleurstoffen in, alleen wel een hoop meer calorieën dan een cola zero 😉

IMG_1108

’s Avonds schreef ik de blogpost Angst steekt zijn kop op om wat gevoelens omtrent mijn nieuwe job weg te schrijven.

CSC_0012

Zaterdagvoormiddag was het bij de bib jaarlijkse boekenverkoop. Het begon om tien uur en ik was, samen met Lore, daar om elf uur. Mijn god! Er liepen echt mensen met volle dozen en winkeltassen buiten. Ik had geluk dat ik nog wat boeken vond. Twee chicklits voor mezelf en drie boekjes voor Lore.

IMG_1114

Bij de Blokker hadden ze eindelijk het mandje, waar ik al zo lang op wacht. Meteen in het winkelkarretje dus..

IMG_1116

’s Avonds kwam oma babysitten op Lore en ze had een heel leuk cadeautje bij. Je kan de verlichting op wit zetten of op een stand waar verschillende kleuren afwisselen.

IMG_1097

’s Avonds hadden we housewarming van vrienden en zoals je kan zien, was het meer dan goed. Mannen, wat voor lekkers was daar allemaal. Zowel eten als drinken 😉 Ik leef vandaag dan ook alleen op water en brood.

IMG_1110

IMG_1111

Vanmorgen was het weer zó mooi dat we eerst een wandelingetje gingen maken. Allez, wandeling… Lore moest af en toe inspecteren wat er op de grond lag, dus veel wandelen werd het niet.

IMG_1113

We kwamen er achter dat een buur van ons enorme pompoenen in zijn tuin heeft. Misschien binnenkort eens aankloppen voor wat gerechten en DIY projecten mee te maken.

IMG_1117

Lore ligt heerlijk te slapen, Tim is rugby kijken en ik ga lekker een glaasje cava drinken, wat blog’s bezoeken en The Mentalist kijken!

Nog een fijne zondagavond iedereen!

Liefs, 

Stephanie 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s