Geluksmomentjes oktober #1

Het was een week om U tegen te zeggen en het weekend was meer dan welkom! Van amandelontstekingen, eerste werkdagen, fotoshoots tot geen internetverbinding…ย 

Maandag was geen fijne dag. Ik werd ’s morgens met keelpijn wakker en het werd steeds erger. Op een gegeven moment begon mijn keel dicht te gaan en werd het slikken bijna onmogelijk. Diagnose: keel- en amandelontsteking.

IMG_1241

’s Middags had ik wel nog een afspraak bij Artuur om mijn logo en visitekaartjes te ontwikkelen. Zoo spannend ๐Ÿ™‚ Ik kan niet wachten om ze jullie te laten zien!

IMG_1240

Dinsdag lag ik dus nog ziek op de zetel met antibiotica en Netflix. The Mentalist blijft momenteel mijn favoriete serie, maar dat kan ik natuurlijk niet de hele dag doen. Daarom heb ik nog een beetje geschilderd met herfstthema.

IMG_1242

Woensdag was ik al een beetje beter dus besloot ik een DIY te maken, maar helaas is hij niet uitgedraaid naar hoe ik het zou willen.

12083794_10153274620714385_541987675_n

’s Avonds hebben we The Avengers: Age of Ultron gekeken. Superhelden en knappe mannen… Yes please ๐Ÿ™‚

IMG_1246

Donderdag was mijn eerste werkdag terug en ik was best zenuwachtig. Ik ben niet meer dezelfde persoon als toen dus ik was benieuwd om te zien hoe het allemaal ging lopen, maar het ging super! Deze weg rijd ik elke dag en ik vind hem zo mooi. Heb hem echt gemist.

IMG_1244

Donderdag begon ook Boektober. Een initiatief van een collega-blogger om in oktober meer te gaan lezen. Het is de bedoeling dat ik deze maand vier boeken lees en ik ben begonnen met The Gentle Mom en binnenkort komt er een recensie online.

IMG_1152

Vrijdagochtend reed ik weer door de mooie velden met het zonnetje dat prachtig scheen. Van een mooie nazomer gesproken.

IMG_1251

Een boekenzaak in Eersel stopt binnenkort dus heb ik nog snel twee boekjes voor Lore en eentje voor mezelf gekocht. Nu had mijn liefste collega ook een boek gekocht als welkomscadeautje. Zo lief! Ik ging dus naar huis met maar liefst vier nieuwe boeken.

IMG_1245

’s Avonds had ik koopavond dus lekker frietjes gegeten. Njam njam.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Zaterdag was zo’n mooi weer dat we besloten om buiten een fotoshoot te doen voor Lore. Onze kapoen wordt zo snel groot, dat ik niet mag vergeten het ook vast te leggen.

IMG_1247

But first… Let me take a selfie met die prachtige bomen en herfstkleuren.

IMG_1250

Het was een leuke namiddag met veel gelach, ge-ren en paddenstoelen.

IMG_1249

Nu de herfst er weer is, komen de andere nagellakkleuren weer aan bod. Ik ben verzot op donkere nagellak en ik ben begonnen met deze.

IMG_1258

Zondag was het weer tijd voor het volgende gerecht te maken en fotograferen van Tim’s Food. Deze keer werd er gebakken.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ineens sprong ons internet uit. We hadden ook geen (vaste) telefoon en tv meer. Helpdesk Telenet aub… Na anderhalf (!) uur alles geprobeerd te hebben, komt er morgen een technieker. We hebben dus tot morgen (hopelijk) geen internet of tv en dit tijdens het rugby wk… Tim is allesbehalve blij!

IMG_1260

Gelukkig zijn we nog naar mijn schoonzusje gekunnen om de Geluksmomentjes te maken want geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om deze niet met jullie te delen vandaag ๐Ÿ˜‰

Wij gaan er een romantisch avondje met tapas, glaasje wijn, oude foto’s en elkaar van maken.

Fijne zondag nog!

Liefs,ย 

Stephanieย 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s