Geluksmomentjes oktober #2

Man man, wat een week was het weer! Ik was op het einde echt zo moe, dat ik blij was toen het weekend was. Oké, meerdere mensen zullen dit gevoel wel hebben gehad, maar toch.. Ik was er klaar voor!

Zoals jullie vorige week konden lezen, waren het internet en televisie uitgevallen dus hadden Tim en ik een gezellig avondje zondag. Hij had allerlei lekkere dingen op tafel gezet en we hebben de hele avond liggen keuvelen. ’s Maandags kwam de technicus om te kijken waar het probleem zat. Ik was mentaal al helemaal voorbereid op een lang bezoek, kapotte modem en dagen zonder internet. ‘Ik zie het al, mevrouw. De stekker steekt niet goed in het stopcontact. Voilà, het is in orde!’ ….. *stilte* ….
Ik zakte ter plekke door de grond.

IMG_1432

Gelukkig had ik mijn volgende boek voor #boektober al klaar liggen om mijn gigantische blunder te vergeten. Hercule Poirot weet mij altijd af te leiden. Gelukkig maar…

IMG_1433

’s Avonds ging ik met Freja naar de Kinepolis in Hasselt. We gingen kijken naar The Intern. Echt, zo’n leuke film. Ik heb van het begin tot het einde genoten. Een typische 2015 film met goede acteurs (Robert De Niro en Anne Hathaway) en humor. Een echte aanrader!

IMG_1434

Hier ontdekte ik de Oreo Mini. Yes. Just yes.

IMG_1435

Dinsdag was het weer werkendag. Het vraagt veel planning aangezien ik momenteel op verschillende plaatsen sta. De eerste twee maanden sta ik voornamelijk waar het druk is of mensen ziek vallen. Dit houdt in dat ik vaak wisselende tijden heb (in de ochtend) dus moet ik alles goed vooraf plannen i.v.m. Lore. Dinsdag deed ik dan ook weinig meer dan werken en naar de vlogs kijken van Femke van Younique. Zij heeft een maandje in New York gewoond en heeft daar hele leuke vlogs opgenomen.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Woensdagochtend ontdekte ik de nieuwe features van Snapchat. Lore moest er aardig om lachen toen mama een muisje werd 🙂

IMG_1430

In de loop van de ochtend was er een groepsgesprek gaande op whats app tussen mijn liefste vriendinnetjes. Op een bepaald moment kwam de maand december ter sprake wat bij mij meteen jingle bells doet rinkelen. Ik zie mijn kerstboom, kerstlichtjes, sneeuw, kerstmuziek, kersttruien,… (ga zo maar door) al helemaal voor mij. Tot een vriendin mij er op wees dat het nog maar oktober was 😥 snik.. Kreeg ik daarna toch niet zeker mijn eerste kerstkaartje in de brievenbus! Ik weet wat je denkt… Best friends ever!

IMG_1429

In de namiddag was het eindelijk zo ver en gingen er een paar centimeters van mijn haren af. Het was tijd voor een nieuwe snit. Ik was mijn (middel)lange haren weer beu dus er ging een stukje af en ik ben er heel blij mee. Binnenkort laat ik jullie een foto zien bij een andere blogpost. Stay tuned.

Processed with VSCOcam with c1 preset

’s Avonds was het restjesdag. Eénmaal per week doe ik geen boodschappen voor het avondeten, maar maken we een maaltijd van alles dat we nog in de koelkast hebben liggen. Het werd een omelet met ajuin, kaas en spinazie. Ik had het niet verwacht, maar het was heel lekker én gezond.

IMG_1427

Donderdag stond ik te werken in mijn oude winkel ter vervanging. Mijn liefste collegaatje (die op dat moment niet moest werken), kwam speciaal langs om mij te zien en dit lekkers mee te brengen! Het waren er meer dan eentje, maar ik had me even laten gaan 😉 Zo lief!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Toen ik naar huis ging, vielen mij de mooie herfstkleuren op. Elke keer weer verschiet ik van de mooiheid van de herfst. Zo veel prachtige kleuren die ineens, uit het niets, rondom ons zijn.

IMG_1425

’s Avonds gingen wij langs bij mijn schoonbroer en -zusje. Lekker wat bijkletsen en vooral knuffelen met mijn neefje Owen. Wat is het toch een dotje!

IMG_1424

Vrijdagochtend was het mistig toen ik naar mijn werk reed en het leverde prachtige beelden op. Oké, ik weet dat je geen foto’s mag nemen terwijl je rijdt, maar kijk hoe mooi! (Volgende keer zet ik de auto aan de kant. Beloofd!)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het eerste deel van de week had ik weinig kunnen lezen, dus mocht Poirot mij vergezellen tijdens mijn lunchpauze.

IMG_1422

Ik had koopavond en tijdens de pauze at ik deze heerlijke varkenshaas saté. Ik ben niet dol op pindakaas, maar dit was echt lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

IMG_1421

Heb ik al verteld dat ik bang ben voor clowns? Die dingen vind ik zo eng. Hun gezicht is altijd opgemaakt om vrolijk te zijn, maar hun ogen zeggen meestal iets anders. Ik krijg er de kriebels. Tim vindt het dan weer fijn om mij daar mee te plagen. Ik verschoot me een ongeluk met dit mormel in de kast. Thanks honey…

Processed with VSCOcam with b5 preset

Zaterdag bleven we lekker met zen allen thuis, na mijn werk. Lore vond het de ideale gelegenheid om in haar speelgoedkist te gaan zitten. Waarom ook niet?

IMG_1419

Wat een lekkere chill-dag moest zijn, werd enorm hectisch. Tim heeft gelukkig nog een beetje kunnen zien van de rugbywedstrijden, maar volgens mij gaat hij gewoon terug op café kijken 😀

Processed with VSCOcam with t1 preset

Mijn liefste nichtje kwam ’s avonds nog snel langs om Tim deze pompoen te geven. Had ze speciaal voor hem uitgezocht. Lief hé.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Zondagochtend stond Tim weer vroeg in de keuken ontbijt te maken. Tegenwoordig worden Lore en ik verbannen tot hij klaar is met zijn nieuwste creaties. Dit kreeg ik dus voorgeschoteld en wat was het lekker! Er werd meteen een datum gekozen om het op te nemen in Tim’s Food dus binnenkort verschijnt het recept online.

IMG_1416

Ierland moest vandaag tegen Frankrijk spelen. Zoals je kon zien, was Tim er helemaal klaar voor. En gelukkig hebben ze gewonnen met 24-9.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Lore was helaas heel ziek vandaag. Onze kapoen had vanaf ’s morgens koorts, geen eetlust en heel moe. We hadden een hele drukke dag gepland vandaag, maar alles werd afgezegd. Wanneer ze ziek is, kruipt ze de hele dag dicht tegen mama aan (smelt!). Ik heb dan ook de hele dag lekker thuis gezeten, mijn kapoentje geknuffeld en lekker gelezen. Vingers gekruist dat ze morgen beter is.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Doordat ik vandaag zoveel kon lezen, is Moord op de Nijl uit en kan ik morgen beginnen aan dit boek. Ik ben hier echt super benieuwd naar.

12064215_10153285759904385_1461554302_n

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook genoten van de laatste zonnestralen?

Liefs, 

Stephanie 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s