Geluksmomentjes oktober #4

Ik heb deze week veel in de auto gezeten dus het werd een iets rustigere week. Ik werd naar verschillende winkels gestuurd voor mijn werk, de ene wat dichter bij huis dan de andere. Tim heeft weer veel in de keuken gestaan en onze dochter zat vol streken. Kijk maar mee.

Maandag waren Tim en ik samen thuis en hebben we heel de dag in de keuken gestaan. We hebben iets zoets gemaakt voor Halloween en nog een extra gerecht dat de week daarop verschijnt. Het is alvast om je vingers van af te likken.
Processed with VSCOcam with c1 preset

Maandag heb ik ook kleine cactussen in huis gehaald. Je ziet ze tegenwoordig overal, maar ik vind het er meestal zo saai uitzien. Daarom heb ik gekozen voor veel kleur en ze staan heel tof. Cactussen hebben weinig onderhoud nodig, dus ideaal voor mij.

IMG_1765

Dinsdag voelde ik mij allesbehalve lekker. Mijn buik rommelde super hard, gepaard gaande met koude rillingen en krampen. Ik kroop met een bouillonsoepje op de zetel, maar het heeft mij nog tot donderdag geduurd vooraleer ik terug de oude was. Griepje? Iets verkeerd gegeten?

IMG_1766

Woensdag begon de ondeugendheid van Lore toe te nemen. Peuterpuberteit? Ze weet donders goed dat ze niet op de zetels mag staan, maar ik heb mijn hoofd nog niet gedraaid of ze klimt weer gewoon verder. Ik heb de grootste schrik dat ze een keertje flink gaat vallen en ja hoor… Vandaag (zondag) was het zo ver. Gelukkig alleen maar een rode plek, maar ik ben plots tien jaar ouder geworden.

IMG_1762

Woensdagnamiddag kwamen twee vriendinnetjes op de koffie en had Lore een speelvriendje. Lekker samen kokkerellen voor ons (en terwijl naar Nick Jr kijken).

IMG_1763

Het is zo ver. Ik kan mij niet meer inhouden. Ik werkte donderdag in een winkel die langs de Hema lag en ik ging even een kijkje nemen. Resultaat: leuke cadeauzakjes, een kerstboompons en stempels. Kom maar op met dat kerstseizoen (spring op en neer).

IMG_1759

’s Avonds had ik behoefte om lekker aan mijn bureau te werken. Ik heb de luxe van twee bureau’s; eentje in de woonkamer en eentje boven in mijn schrijfkamer. Tim was sporten en ik heb heerlijk geschreven, geknutseld en foto’s bewerkt voor mijn blog.

IMG_1764

Ik ben toen ook begonnen aan mijn Art Journal. Deze zat bij de Flow en ik vond het een leuk idee. Ik probeer elke dag de tijd te nemen om hier een pagina te maken. Ik gebruik dingen die ik door de dag zag/gebruikte (gedroogde bloem, stukje inpakpapier, toegangskaartje, stickers,..) en schrijf er bij wat ik op dat moment voel of aan denk (ideeën voor mijn boek, quotes, liedjesteksten, steden,…). Het is verrassend ontspannend.

IMG_1761

Toen ik dan eindelijk in de zetel plofte, heb ik nog het artikel van Shifra gelezen Dealen met negativiteit zodat je meer jezelf kunt zijn. De titel zegt in principe al genoeg, dus een echte aanrader.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Doordat ik veel last had van mijn maag/darmen in het begin van de week, probeer ik nu véél gezonder te eten. ’s Morgens geroosterde boterhammen met aardbeigelei (licht), glas water met vitaminetablet en magere yoghurt. Door de dag twee stukken fruit, meer dan één liter water en groenten (veel groen aangezien ik vaak met een ijzertekort zit). Ik zou ook meer zonlicht moeten absorberen, maar dat was door het vele autorijden en sneller donker worden een probleem.

IMG_1756

Natuurlijk kan het niet altijd goed gaan 😉 Ik stond vrijdag in Venlo te werken met een collegaatje die ik al een hele tijd niet meer had gezien. We moesten dan ook bijkletsen met een kopje koffie en chocolaatje. En dat had ik ook wel verdiend na die lange rit… Pff, ik ben niet iemand die graag lang in de auto zit.

IMG_1758

Het was daar dat ik de nieuwste singel van Adele hoorde. Wat heeft die vrouw een stem! En de muziekvideo is heel mooi gemaakt. Ik heb ‘Hello’ sinds vrijdag elke dag gedraaid. Welcome back, Adele!

IMG_1755

’s Avonds kreeg ik van Tim dit voorgeschoteld. Ik weet dat ik veel mensen jaloers maak met deze foto’s, maar ze zijn te mooi om niet te delen. Het had héérlijk gesmaakt.

IMG_1754

Om dan maar in de trend te blijven… Op zaterdagochtend maakt Tim meestal ontbijt zodat ik mij rustig kan klaarmaken vooraleer ik moet werken #bestboyfriendever en deze week was er een extra traktatie namelijk cupcakes. Oh mannen, dat gezond gedoe is moeilijker dan verwacht.

IMG_1747

Zaterdagmiddag begonnen de finales van de rugby world cup dus uiteraard…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Zo zien mijn ochtenddrankjes er sinds deze week uit: water, vitamine bruistablet en een kopje koffie. Dit werk ik allemaal weg plus mijn ontbijt vooraleer de deur uit te gaan.

IMG_1752

Deze morgen was een chill ochtend. Lekker met zen drietjes tot tien uur in pyjama en Tim zijn sloffen vind ik echt té cool. Mijn ouders hebben deze vorig jaar meegebracht uit Amsterdam en ik vind ze hilarisch.

12179809_10153307249854385_1100647701_n

Op Instagram zag ik deze middag deze kerstkaart van Quill and Fox voorbijkomen. Ik ben verliefd. Maar dit jaar koop ik geen nieuwe kerstkaarten. Ik heb nog zo veel oude kerstkaarten liggen die super mooi zijn, dat ik deze eerst ga versturen.

IMG_1749

Zaterdagavond laat ontdekte ik het beste ding ooit. Monopoly heeft een Avengers-versie. Het eerste wat we deze middag deden was naar de speelgoedwinkel rijden. Uiteraard. Het maakt absoluut niets uit dat wij de originele versie al hebben. Het hele gebeuren werd gerechtvaardigd door te zeggen dat het voor onze kerstvakantie is (we zijn gewoon een paar Marvel-nerds, punt).

IMG_1750

Terwijl Lore haar middagdutje probeerde te doen (het uur verzetten plus een verkoudheid is geen grapje) ben ik weer fijn bezig geweest met mijn Art Journal. Het fijne is, dat het helemaal alleen voor mij is. Ik moet het aan niemand laten zijn, het moet voor niemand anders mooi of van betekenis zijn en dat geeft een heerlijke rust.

12181895_10153307608224385_925330701_n

Mijn liefste dochter ligt heerlijk te slapen, Tim komt elk moment thuis en de hapjes staan klaar. Ik wens iedereen nog een zalige zondag!

Liefs, 

Stephanie 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s