Geluksmomentjes november #2

Deze week was eentje met veel ups en downs. Veel nieuwe boeken, FaceTimen naar NYC, een ziek kind en dé perfecte zondag. Op het einde hebben de ups gewonnen. Ben jij benieuwd om ze te zien?

Maandagochtend ging ik samen met een vriendinnetje naar de Boekenbeurs in Antwerpen. We wilden vroeg vertrekken zodat we op tijd daar waren. Alleen ging Lore hier niet mee akkoord. Het kind was met geen stokken wakker te krijgen. Ze weigerde gewoon om ook maar moeite te doen. Zucht.

LMSH4146

Terwijl ik wachtte tot de jonge dame eindelijk zo ver was, hield ik mij productief bezig met Snapchat (stephtoread).

TTDD8837

De Boekenbeurs was héél leuk en natuurlijk ben ik weer met veel leuks thuis gekomen. Om te beginnen deze drie dingetjes, mijn absolute favorieten. In het midden een stapeltje postkaarten van Relax Mama! Rechts een notitieboekje met ananassen en watermeloenen. Ik heb echt mijn best gedaan om de leuke notitieboekjes te laten liggen, maar helaas… En dan het meest leuke ooit. Links staat een doosje in de vorm van een typmachine. Van boven komt er papiertjes uit die je kan gebruiken als notitieblokje. Laat dit even bezinken… Typmachine/notitieblokje…

TIUB6805

Dit zijn de enige twee boekjes die ik voor mezelf heb gekocht. Ja, ik weet het. Elk jaar opnieuw kom ik met bijna nul boeken terug. Volgens mij komen er op zo’n beurs té veel prikkels op mij af, dat ik gewoon een black-out krijg.

ATHY4346

Natuurlijk heb ik nog altijd een stapel boeken als ik thuis kom, maar alleen zijn deze voor Lore 🙂 Ik kwam dit pakketje van Dora tegen en ik was zo blij. Het is ongelooflijk moeilijk om dingen te vinden van Dora en nu kunnen we samen met Dora en Diego op avontuur!

VGYY3054

Deze twee boekjes zijn mijn pareltjes. Elk jaar koop ik een kerstboek. Als ik kon, bestond haar collectie voornamelijk uit kerstboeken. Dit jaar was het Het grote kerstwenswonder en daar heb ik nog bij Het boekenliefje gekocht. De illustraties in deze boeken alleen al, zijn zó mooi. Ik kan er uren in bladeren.

OFHN9373

’s Namiddags ging ik mijn kleine kapoen ophalen bij de crèche en deze foto laat mij steeds zo glimlachen. Ze ziet er hier zo gezellig herfst/winter – achtig uit 🙂

QXTX7986

Dinsdag kwamen mijn schoonbroer en -zusje langs en brachten deze leuke pyjama mee voor Lore. Waarom maken ze zo’n dingen ook niet voor volwassenen??

GVWC0375

Woensdag werkte ik weer hard aan mijn personagedossiers voor mijn boek. Ik vind het zalig om mijn hoofdpersoon beter te leren kennen. Hij is echt een droom *zucht*

RHME7495

’s Avonds deelde ik ook het boekje waarin ik dit allemaal schrijf. Binnen een paar maanden zal ik het niet meer herkennen. Het zit werkelijk zo vol met foto’s, notities en dingen die ik onderweg tegenkom en móet verwerken in het boek.

QAXR4467

Donderdag was geen goede dag. Dit was mijn ochtend…

MUNB6153

Maar ik kreeg wel een glimlach op mijn gezicht toen ik deze foto zag op Instagram 😀 Net wat ik nodig had.

GCRW7871

En ’s avonds was mijn dag terug helemaal beter, want ik heb geFaceTimed met mijn vriendinnetje dat nu voor een paar maanden in New York woont.

Processed with VSCOcam with f2 preset

En om mijn donderdag nog beter af te sluiten, las ik ook nog dit boek van Lisette Jonkman uit. Zo’n leuk boek!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Donderdag moest Tim Lore gaan halen op de crèche aangezien ze hoge koorts had en steeds rillingen. Normaal duurt dit bij zo’n kleintjes een dag, maar helaas was dit nu niet het geval. Vrijdag bleef ik thuis met mijn kleine meid en de zetel was onze beste vriend.

EXSW0259

Freja ging woensdag ook naar de Boekenbeurs en ik baalde eigenlijk dat ik de Mindfulness Box niet had gekocht dus heeft zij deze voor mij meegenomen. Echt een leuke box, gevuld met quotes, postkaartjes, stickers en een mindfulnessboekje.

VHDC8471

Sinds kort volg ik Rachel Hollis en haar So Chic website, waar zij praat over mode, recepten en het mama-zijn. Ik had haar een tweet gestuurd om te vertellen hoe leuk ik haar site vind en ik kreeg dit terug. *fangirling*

KLSU0224

Lore haar koorts wou maar niet weggaan, dus gingen we vrijdag naar de dokter. Nu blijkt dat onze kleine meid een keelontsteking heeft. Ze moet een weekje antibiotica nemen. Aangezien ze nog niet naar de crèche mocht, is mama moeten thuis blijven. Zaterdagochtend heb ik dan maar heel hard gewerkt aan de blog voor Lasagne à la Tim

DILH2895

Ik kocht die dag ook een nieuwe nagellak. Ik hou van donkere kleuren, maar heb meestal alleen bruin of rood. Ik wou graag een ander tintje, maar zwart is bij mij te hard. Ik was aangenaam verrast met deze blauwe kleur. De naam is Midnight Cami van Essie.

TQEG5397

Lore heeft dit weekend een nieuwe methode gevonden om tv te kijken… *No comment*

JYZX4135

’s Avonds waren mijn besties op visite en dit gaat natuurlijk gepaard met cava. Juij!

YAWO6252

Vandaag was het hoogtepunt van mijn week. Een heel goede vriendin kwam vandaag langs en het was super. Deze dingen vatten onze dag perfect samen.
Stien had twee leuke puzzels voor Lore gekocht (Flying Tiger wordt mijn favoriete winkel), we zijn gouden spray paint gaan kopen, nieuwe rode lipstick gaan uitkiezen en muffins gegeten. How’s that for a perfect Sunday.

12226555_10153329453809385_390361879_n

Stien en ik hebben altijd de grootste lol. Aangezien wij samen hebben gewoond (flashback: internaat) begrijpen we elkaar zonder al te veel woorden en kunnen we heerlijk onszelf zijn, met alle gevolgen vandien.

12226391_10153329453864385_1169769146_n

Ze had voor mij de leukste letters meegenomen, die we besloten goud te spray painten. Om een lang verhaal kort te maken: ik onhandig, spuitbus werkt niet, laatste bus, gold everywhere. Maar we hebben goed gelachen en het resultaat is zeer mooi geworden.

12204878_10153329453844385_2029776309_n

Stien was ook nog eens fotograaf van dienst en er moest gewoon een foto gemaakt worden met mijn nieuwe lipstick. Ik spendeer meestal niet veel tijd aan mijn make-up, maar ik verschoot hoe lang het duurt om de juiste kleur te vinden. Té veel kleuren lipstick in de wereld.

12226625_10153329453784385_1956800183_n

12233127_10153329453829385_1977666652_n

En je weet dat de dag geslaagd was, als er een polaroid uit voort komt. First of many!

12233017_10153329476299385_2136769834_n

Ik ga nog even heerlijk nagenieten van mijn zondag. Hoe was jouw week?

 

Liefs,

Stephanie

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s