Steph to Read in een nieuw jasje!

Gisteren is eindelijk het laatste puzzelstukje op zijn plaats gevallen dus kan ik vandaag met jullie delen dat Steph to Read in een nieuw jasje steekt! Mijn blog bestaat binnenkort één jaar en het was tijd voor iets nieuws. Maar wat is er veranderd?

Mijn blog had geen eigen logo. Op zich niet erg, maar ik vond het een beetje onprofessioneel staan. Ik wou iets dat mensen herkenden en meteen linken aan Steph to Read. Het zelf maken was geen optie, aangezien zoiets best moeilijk kan zijn en zeker als je het een beetje illustratief wil. Een paar jaren geleden heb ik de meiden van Artuur leren kennen en ik wist dat Lieke de perfecte persoon was om mij hierbij te helpen. We hebben samen alles tot in detail uitgewerkt en ik ben héél blij met het resultaat.

Maar daarmee was het nog niet gedaan. Omdat ik tegenwoordig meer naar workshops en meetings ga, heb ik visitekaartjes nodig. Het klinkt misschien raar, maar tijdens mijn laatste meeting was ik blij met mijn geïmproviseerde oplossing, want ik was er die avond meer dan 6 kwijt (wat veel is als je nog nooit visitekaartjes hebt gehad). Ook is de naam van een blog soms moeilijk te onthouden. Het helpt als je dan een visueel geheugensteuntje hebt.

Foto Lieke Thielemans
Foto Lieke Thielemans

Hier heeft Lieke mij weer geholpen en dit leuke visitekaartje ontworpen. Het logo staat op de voorkant en de details op de achterkant. Ik vind de bolletjes en mintgroene kleur heel speels en dat heeft zij ook verwerkt in de banner (zie bovenaan de pagina).

En als laatste heb ik mijn domeinnaam veranderd. Vroeger was de link naar mijn blog https://stephtoread.wordpress.com. Een hele mond vol en bijna onmogelijk te onthouden. Daarom heb ik een nieuwe domeinnaam die veel gemakkelijker is, namelijk http://www.stephtoread.com

Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Artuur. Ze hebben de tijd genomen om te kijken wie ik ben, wat mijn blog inhoudt en dit samen te brengen tot een mooi geheel. Waarvoor heel veel dank!

 

Ik ben heel gelukkig met de nieuwe veranderingen en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Past het bij Steph To Read?

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s