Win een Yves Rocher – kerstpakket!

Kerstmis is mijn favoriete periode van het jaar en om dit te vieren, organiseer ik weer een leuke winactie. Dit keer geen boek, maar wel iets om je heerlijk mee te verwennen tijdens deze drukke periode.

Kerst is, zonder twijfel, mijn favoriete feestdag. Zodra de blaadjes allemaal bruin worden, is het tijd voor fonkelende lichtjes. Ik ben iemand die vroeg haar kerstboom zet (eind november, jaja… voor Sinterklaas) en de eerste kerstcd staat al een week op. Om mijn vreugde met jullie te delen, heb ik besloten een winactie te organiseren. Ik heb een leuk pakketje samengesteld met spullen van Yves Rocher en dat kan jij winnen.

Kerstpakket

Wat moet je doen?
Hieronder of op Facebook (onder de post) reageren en zeggen dat je meedoet.

Wanneer?
De winactie loopt vanaf 2/12/2015 tot en met 15/12/2015. De winnaar wordt bekendgemaakt op 16/12/2015. Deze persoon wordt via Facebook of email op de hoogte gesteld en het pakketje gaat die kant uit.

Wat?
– Setje van vier bruistabletten voor in bad
– Shimmering bodylotion Spicey Vanilla
– Handcrème Spicey Vanilla
– Shower & bath gel Spicey Vanilla
(Het ruikt allemaal héérlijk!)

Dus als jullie graag een extra cadeautje onder de kerstboom willen dit jaar, doe dan zeker mee!

Liefs,

Stephanie

28 Comments

  1. Super lief dat je dat weggeeft! Ik doe graag mee, want ga heel vaak in bad en dan zijn deze spulletjes heel handig. De handcreme is natuurlijk ook heel Fijn nu het zo koud wordt!

    Liked by 1 persoon

  2. Dit zal het ultieme kerstcadeau zijn voor mijn lieve moeder ,zij is echt een super grote fan van Yves Rocher en zij is dol op Vanilla geur ! Echt een geweldige kans om dit heerlijke verwenpakket te winnen . Ik zal ongelooflijk blij zijn als ik de gelukkige mag zijn .Met dit pakket zal ik mijn moeder zeker een mooie kerst bezorgen .

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s