Voornemens 2016

Het is weer bijna zover. Morgen is het oudejaarsavond en wordt er weer overal gefeest en gepraat over onze goede voornemens. Sommigen halen de eerste maand niet, maar toch houdt het mij niet tegen om ze elk jaar weer te maken.

Ik kan met blijheid zeggen dat 5/9 vorig jaar zijn gelukt. Meestal lukt het mij maar om eentje te vervullen dus al bij al, goed gegaan 🙂 Dit jaar heb ik het iets kleiner gehouden. Ik heb in totaal maar 3 voornemens, maar aangezien het alle 3 grote dingen zijn, zal ik het druk genoeg hebben.

Nieuwjaarsvoornemens

  1. Manuscript. Wat er ook gebeurd, dit jaar schrijf ik mijn eerste verhaal van begin tot einde op papier. Het maakt niet uit of iemand het ooit leest, maar ik ga het afmaken. Ik ben volop bezig met de research en kleine hoofdstukken schrijven, maar nu mag het echte werk beginnen. Ik kijk hier enorm naar uit!
  2. Trouwen. Ha, deze is er op het laatste moment nog bijgekomen 😉 Eentje dat veel aandacht verdient, maar wat ik ook met plezier ga doen. Trouwen vergt (zoals ik hoor) veel planning, maar ik ga het zo relaxt mogelijk maken. Voorbereidingen met leuke notitieboekjes, Pinterest, trouwjurken passen, DIY’en,…
  3. Gezondheid on top. Waarschijnlijk heeft iedereen deze op zijn lijst. Bij mij gaat het dit jaar om verminderen van mijn buik. Na de bevalling heb ik hier niet veel aan gedaan, maar ik merk dat hij mij de laatste tijd stoort. En daar hoort natuurlijk sporten bij. Helaas niet één van mijn favoriete bezigheden, maar noodzakelijk als ik fitter wil zijn. Het natuurlijke gevolg is meer gezonder eten, maar deze is dubbel voor mij. Ik heb al een hele tijd klachten in mijn buikregio dus ik heb mij voorgenomen om dit te laten onderzoeken. De laatste tijd werd het steeds erger (feestjes), dus nu moet ik er werk van gaan maken.

Elk jaar probeer ik een motto te hebben, maar onthou ik het welgeteld een week. Mijn motto voor dit jaar gaat iets makkelijker zijn, aangezien het al een tijdje in mijn hoofd zit

 

                       “If not now, then when?”

 

Welke voornemens maak jij deze Nieuwjaar? Of doe jij hier niet aan mee? 

Lieve mensen, voor iedereen een fantastische jaarwisseling. Geniet van elk moment en maak er samen een onvergetelijke avond van! Voor iedereen geluk, liefde en een goede gezondheid gewenst voor 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s