Trouwdagboek: Getuigen vragen

Help, ik kan niet kiezen! Dat was mijn eerste gedachten over de getuigen. Gelukkig mag je in België (maximaal) 2 getuigen nemen dus ik was gered! En aangezien Tim ook in dubio zat, was dit de oplossing. Nu we wisten wie wij wilden vragen, hoe gingen we dit dan doen?

Voor inspiratie duik ik dan het wereldwijde web op en tot mijn verrassing kwam ik bitter weinig tegen. Ik hoop dat ik via deze post dan weer wat inspiratie kan geven aan toekomstige bruiden en bruidegommen.

Voor de mannen wou Tim niet te veel gedoe. Geen geknutsel of veel poespas en al helemaal geen sigaar (cliché). Online kwam ik deze leuke tag tegen (Best man tag). Geprint op mannelijk 😉 papier en rond de favoriete drank van de persoon in kwestie. Simpel, maar toch dat extraatje meer.

12511595_10153446386904385_1093167971_n

Voor mijn getuigen moest het natuurlijk wat anders zijn. Onmogelijk dat ik iets afgeef zonder een hoop hoeplala 😀 Ik vond een mooi mandje (dat ze achteraf konden gebruiken), met allerlei kleine versieringen in, wel leuk. Bij de Blokker had ik deze mooie cavakaarsen gevonden en bijbehorende servetten. Ik had nog bloemblaadjes en gekleurde hartjes liggen. Bij de AVA vond ik het mandje en de kleine gouden cavafles. Daarna heb ik nog een strikje rond drie vuurwerksterretje geknoopt als teken voor een geweldig feestje.

Made of honor

Dan kwam de uiteindelijk vraag nog: Will you be my maid of honor? Ik heb er voor gekozen om dit zelf te schrijven in plaats van uit te printen. Dit vind ik net iets persoonlijker. De strikjes met trouwringen heb ik bij de AVA gevonden en zijn ook leuk voor op de uitnodigingen of bedankjes.

Maid of honor 3

Maid of honor 2

Wij mogen met trots meedelen dat al onze getuigen ‘ja’ hebben gezegd en dat we er volop naar uitkijken om onze dag met hun te delen. En natuurlijk ook alle voorpret 😉

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s