Gezonde smoothie

Tim is de laatste 1,5 week ziek geweest. Koorts, verminderde eetlust, slaperig en maagpijn. De griep gaat door het hele land en dit huis heeft hem hard gevoeld. Gezonde voeding is dan ook essentieel geweest, daarom vandaag een lekker, gezonde smoothie.

Benodigdheden

  • 350 ml amandelmelk
  • 1 sinaasappel
  • 1 kiwi
  • 1 advocado
  • 1 banaan
  • Theelepel geraspte gember
  • Vloeibare tafelzoetstof
  • Geraspte chocolade

Smoothie 1

Een gemakkelijkere snack dan dit bestaat niet, maar zit wel boordevol vitaminen met een hintje chocolade. Je gooit al deze ingrediënten in de blender en mengen maar! Om het geheel nog een beetje zoeter te maken, kan je er altijd een paar druppels tafelzoetstof bij doen.

Het liefst serveren in een ijskoud glas (zet het eventjes in de vriezer) en bovenop een dik laagje geraspte chocolade. Je kan zelf kiezen voor melkchocolade of pure, maar die laatste is toch net weer iets gezonder.

Smoothie

Kom maar op met die bacteriën! Of misschien toch maar niet…
Laat het smaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s