Gepersonaliseerde juwelen

Weet je nog de tijd dat we 20 paar oorbellen, tientallen ringen en 15 armbanden hadden liggen? We kochten ze links en rechts, absoluut niet kijkend naar de kwaliteit, maar alleen naar wat er toen hip was en naar ons budget. Hoe ouder ik werd, hoe minder juwelen ik had. Ik wou kwaliteit over kwantiteit en de laatste tijd wil ik alleen nog maar juwelen met een betekenis.

Momenteel draag ik het horloge dat ik van mijn ouders met Kerstmis heb gekregen, mijn verlovingsring en soms mijn moeder haar diamanten oorbellen. De rest van mijn juwelen liggen ‘veilig’ opgeborgen en worden nog maar zelden boven gehaald. De laatste paar maanden ben ik aan het kijken voor iets nieuws (buiten mijn toekomstige trouwring 😉 ) en kwam ik op het idee van een juweel met gravering. Ik wil graag de geboortedatum van Lore en onze (toekomstige) trouwdatum.
Toen kwam de vraag: waarin wil ik dit laten graveren? Met een beetje online zoekwerk, kwam ik op een paar leuke ideeën.

Sally Fazeli is iemand die ik voornamelijk volg via Instagram en Snapchat. Een paar weken geleden zag ik deze foto, waar zij twee leuke kettingen heeft met graveringen. Dit leek mij een leuk idee, alleen draag ik niet heel graag kettingen.

12714296_10153513266304385_1502772888_n

Zoals jullie al wel weten, volg ik Rachel Hollis op alle social media en ik vond haar gepersonaliseerde armbandjes heel leuk. Het idee om woorden of namen te laten graveren, vind ik een mooi idee. Meerdere armbandjes zorgen ook voor een ‘dikker’ effect, aangezien ik wat dikkere polsen heb, leek mij dit iets mooier.

Personalized-Etsy-Bracelets

il_570xN.693367232_gy9h

Personalized-Bracelets-1018x1024

Toen kwam ik op de website van Giving Keys en vond ik iets wat ik super mooi vind. Een simpele armband met een gegraveerde sleutel. Ik zou drie armbandjes nemen met de geboortedatum van Lore, onze trouwdatum en het woord ‘write’. Elke in een andere kleur (geelgoud, zilver en rosé). Perfectie!

20150606_TGK_Classics027

Misschien dat ik mezelf dit wel geef als trouwcadeau. Zo heb ik een constante herinnering aan de belangrijkste en mooiste dingen in mijn leven.

Bron 1 (Sally Fazeli) Bron 5 (The  Keys) Bron 2 & 4 (The Chic Site) Bron 3 (Etsy)

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s