Geluksmomentjes maart #1

Terwijl deze Geluksmomentjes online komen, zijn op de terugweg van Gent. We moesten iets oppikken (1u45min rijden heen) voor de bruiloft en hebben er meteen een dagje van gemaakt. Ik hoop dat ik nog wat foto’s erbij kan zetten, maar de rest van de week staat in ieder geval in beeld.

Maandagochtend: de koude is terug in het land. Lore moest dan ook persé haar muts, sjaal en wantjes dragen. Eskimo coming through..

In de namiddag had ik plots een paar uurtjes me time. Een vriendin kon niet meer langskomen dus ben ik met een kopje kippenbouillon en een boek op de zetel gekropen. Heerlijk!

’s Avonds was het zover. We gingen er eindelijk voor zitten… Fuller House. Oh, the flashbacks. De eerste aflevering ging er een klein beetje over, maar het was wel leuk om allemaal nog eens terug te zien.

Ik ben van nature een klungel en maandag was geen uitzondering. Gewoon tegen de muur aanlopen…  Dinsdagochtend was het een blauwe plek die er nog altijd is, alleen met wat meer blauw/geel/groen tinten.

’s Avonds hebben we een nieuwe soort van cruesli uitgeprobeerd, maar dat was geen hit. Ik blijf toch maar bij de originele Cruesli.

Woensdag ging ik op visite bij een vriendinnetje. Lore was helemaal in de ban van haar katten (kijk, poes! Miaaauw! Poes, poes!!), terwijl ik lekkere koffie kreeg in een kerstmok. Wat kent ze mij toch goed 😉

Het zonnetje scheen lekker warm die dag, dus terwijl Lore een dutje deed, ging mama wat vitamine D opdoen.

Daarna verder werken aan de blog van ’s avonds over Wat je ook doet, elke dag stel je iemand teleur met een kopje koffie.

’s Avonds was er iets nieuws op Snapchat: FaceSwap. Ik.. Uhm.. Ja, juist!


Donderdag was een rustige dag op het werk, alleen kon ik ’s avonds nog aan de bak. Mijn neefje moest (met spoed, want vergeten)  een foto uitprinten van zijn huisdier. Foto op smartphone, bluetooth werkte niet, printer werkte niet,… Tante Stephanie to the rescue.

Lore moesten we die dag van de crèche gaan halen, want onze kleine meid was ziek. Koorts, hoesten, snotneusje… Echt een hardnekkige, zware verkoudheid. Dus dan wordt ze getroost met Bumba. Op welke leeftijd gaat die fase voorbij? #ikhaatclowns

Vrijdagochtend was er traktatie op het werk, want een collega was jarig. Voor de eerste keer ijstaart geprobeerd en ik vond het lekker. Een beetje wennen in het begin, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Die dag kregen we ook deze stoere houten fiets in de winkel. Voor een winactie moest hij in de etalage en ik kwam niet meer bij toen ik die kip zag 😀

Zaterdagochtend kwam het recept voor Tim zijn Vissoep met zalm en kabeljauw online. Jongens, echt maken. Hij is zoooo lekker.

’s Middags gingen we aan de slag voor het recept van volgende week. Koken en het fotograferen neemt op zich al wat tijd in beslag, maar de troep die daarbij komt kijken, nog meer!

Zaterdagmiddag gingen we kijken voor trouwringen! Het idee dat ik in mijn hoofd had, is het niet geworden (story of my life), maar ik ben super blij met mijn ring. We hebben geen ‘setje’ gekozen, maar dat was ook niet de bedoeling. We zijn verschillende personen en de ring moet bij jezelf passen. Ik kan niet wachten om ze te dragen!

’s Avonds was het een rustig avondje thuis en heb ik Tim iets nieuws leren eten. Ja, af en toe kom ik ook met goede ideeën. Hoewel dat deze misschien van mijn vader komt.. Hmm, och ja! Tim vond het lekker. Stukje kaas, stukje mandarijn en eten maar. Hier kan ik er echt tien van op. #njomnjom

Vandaag gingen Tim en ik naar Gent. Ik wou heel graag de Werregarenstraat zien. Die straat staat vol met prachtige graffiti. Wel handig als je een fotograaf bij de hand hebt 😉 

 

Het weer was slecht, de wind sneed en het is mij gelukt om ons te laten verdwalen te voet, met een gps. Natuurlijk hebben we constant dubbel gelegen van het lachen en ons dagje afgesloten met een cider. 
  

We zijn nu op de terugweg naar huis mét ons ‘pakketje’ en met het besef dat we date night terug moeten integreren! 

Wat hebben jullie op deze regenachtige zondag gedaan? 

Liefs, 

Stephanie 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s