Mijn (hopelijk tijdelijke) wishlist

Zoals jullie weten, zijn wij momenteel druk aan het sparen voor onze bruiloft. In de blogpost van vorige week (Hoe wij sparen voor onze bruiloft) liet ik jullie de manieren zien waarop. Waar ik vroeger een grote boeken- en cdkoper was, is dit helaas tot een (bijna) stilstand gekomen. Om mezelf toch een beetje het gevoel van shoppen te geven (hallo, shopaholic!), heb ik een wishlist op bol.com. Dit is wat er op mijn verlanglijstje momenteel staat.

Wishlist

  1. Happy Kids van Lobke Gielkens Lobke Gielkens is mama van 2 kinderen en heeft in dit boek meer dan 100 uittips en nog meer DIY projecten om samen met je kids te doen, gebundeld voor elke week van het jaar.
  2. Purpose van Justin Bieber Verlies ik nu mijn cool points? Laten we duidelijk zijn: zijn smaak qua mode vind ik nihil, maar zijn muziek is in dit laatste album enorm vooruitgegaan. En doe maar niet alsof je de tekst van What do you mean? niet kent.
  3. Harry Potter and the Cursed Child van J.K. Rowling Als (enorme) Harry Potter fan, staat die boek al een tijdje op mijn verlanglijst, maar helaas is het nog niet te koop. Ik moet nog wachten tot eind juli.
  4. This is acting van Sia  Ik vind de muziek van Sia echt zoooo goed! Ik kan hier uren naar luisteren. Ze heeft de meest fascinerende stem en haar teksten zijn subliem (en soms wat onverstaanbaar).
  5. Wij van David Nicholls Sinds de boekenbeurs vorig jaar, wil ik dit boek al hebben. Douglas krijgt ’s nachts het bericht dat zijn vrouw hem wil verlaten. Er staat nog één laatste familievakantie op de planning en hij besluit alles uit de kast te halen om zijn gezin te redden.
  6. De boekenapotheek aan de Seine van Nina George Jean Perdu verkoopt romans als medicijn voor de kwalen van het leven. Deze zomer besluit hij de afscheidsbrief van zijn grote liefde eindelijk te lezen en dan verandert alles. Boekenhandelaar, romans, Frankrijk én een liefdesverhaal? Yes please!
  7. Seven novels van Jane Austen  Zoals jullie weten is Trots en Vooroordeel mijn favoriete boek, maar tot mijn schaamte heb ik de andere boeken van Jane Austen nog niet gelezen. Een tijdje geleden kwam ik deze mooie verzameling tegen en werd prompt in mijn lijst gezet.

Hebben jullie ook een wishlist? Wat heb jij er allemaal opstaan? En misschien nog enige tips om erbij te zetten?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s