DIY: 3 originele moederdagcadeaus

Volgende week is het Moederdag en dus kunnen we weer creatief aan de gang. Het is een dag waar iedereen over nadenkt: jong, oud, mama, papa, vriendin van,… Iedereen heeft een mama waar we die dag, net iets meer aan denken. Ik heb drie originele DIY projecten om dit jaar aan die speciale iemand te geven.

DIY post-it ladder

Super handig voor in de keuken of op kantoor. Je kan er iets liefdevol op schrijven, een to do lijstje op maken of de boodschappenlijst van de week. Ik heb zelf overal notitieboekjes en post-its, maar toch liggen ze nooit in de buurt wanneer ik ze nodig heb. Ik heb deze gemaakt van (gekleurde) ijslollystokjes en knutselmateriaal dat ik nog had liggen. Stokjes kleuren/verven, versieren + post-its plakken en tegen de muur ophangen.

MD4

MD3

DIY ananas bubbels

Iedereen van ons heeft zo zijn favoriete drankje. Ik denk dat de meeste mama’s onder ons wijn of cava prefereren, maar deze DIY kan met verschillende flessen gemaakt worden. Je knipt uit geel knutselpapier allemaal hartjes, die je vervolgens tot de fleshals tegen elkaar plakt. Voor de hals gebruik je lichtgroene stroken en deze laat je net iets verder dan het uiteinde komen. Zorg dat alles goed vastzit en klaar is kees!

MD2

DIY cocktailshaker met goodies

Deze kan je zowel geven aan je mama of aan een vriendin die mama is/wordt. Je vult een cocktailshaker met leuke dingen zoals: lippenbalsem, nagellak, cadeaubon, favoriete snoepgoed, kaarsjes… én schrijft hierbij een leuk kaartje, waarom zij de beste mama is in jouw ogen.

MD1
(Free printables van ‘Treat yourself…) van Studio DIY!)

Uiteindelijk draait het niet om de grootte of de prijs van het cadeautje, maar de tijd die je erin steekt. Ik heb tien keer liever een geverfd handje van Lore dan iets wat veel geld heeft gekost. Misschien lijken één van deze DIY’s perfect voor jouw moeder en kan je ze net dat beetje extra’s geven.

Ik hoor graag wat jullie hebben gedaan op Moederdag! Laat het weten in de comments 🙂

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s