Veranderingen op de blog!

Vanaf volgend weekend gaan er een paar dingen veranderen aan de blog. Normaal kwam er elke woensdag een algemeen artikel online, een recept voor Tim’s Food op zaterdag en de Geluksmomentjes op zondag. De Geluksmomentjes blijven op zondag verschijnen alleen wordt de inhoud van de andere twee dagen heringevuld.

Op woensdag zal ik vanaf nu persoonlijke artikels plaatsen zoals de vooruitgang van mijn boek, de voorbereidingen van mijn bruiloft, mom things of andere persoonlijke hersenkronkels. Deze verschijnen rond 20u zodat jullie er ’s avonds volop van kunnen genieten of dat je het ’s morgens meteen bij je ontbijt kan zien. Of misschien tijdens de rustige uurtjes op je werk 😉

Blogveranderingen 1a

Op zaterdag wordt er gevarieerd. De ene week geven we een recept voor Tim’s Food, gaande van snacks, diner en dessert. Tim deed dit eerst elke week, maar dit lukt niet meer wegens drukte (werk, Lore, sport, sociale kalender,…). De week daarna post ik een DIY project. Deze kunnen variëren van thuisdecoratie tot knutselen met je kleine spruit. De derde week plaats ik een boekenrecensie online. Ik lees regelmatig fantastische boeken waar ik jullie graag voor warm maak, maar door tijd- en plaatsgebrek op de blog, schoot het er een beetje over. Dat is dus vanaf nu niet meer het geval 🙂 De blogposten op zaterdag probeer ik ’s morgens om 8u online te zetten. Zo hebben jullie nog voldoende tijd om inkopen te doen voor te kokkerellen, knutselen of lezen in het weekend!

Op zondag veranderd er eigenlijk niets. Ik breng ’s avonds om 20u nog steeds verslag van mijn (soms boeiende) week vergezeld met heel veel foto’s.

Blogveranderingen 2

Wat vinden jullie van de nieuwe verdeling? Even enthousiast als ik, hoop ik. Elke verandering brengt weer nieuwe energie met zich mee, dus ik hoop dat jullie dit ook gaan merken!

Liefs,
Stephanie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s