WINACTIE: Me Before You

Vorige week werd ik 28. En dan hoor ik jou denken: wie jarig is, trakteert! Door alle chaos en de waterpokken van mijn dochter, ben ik dit compleet vergeten. Ik had besloten om het aan mij voorbij te laten gaan, maar door een twist of faith, staat er nu toch nog een leuke winactie online!

Een vriendin van mij kreeg vorige week een boek verkeerd geleverd, namelijk Me Before You van Jojo Moyes. Doordat het bedrijf in fout was, mocht zij het boek houden. Aangezien ik een enorm grote boekenfreak ben, dacht ze aan mij (lief hé!). Laat dit nu toch net niet de Engelstalige versie zijn van het boek waar ik zaterdag een recensie van online postte Voor jou. Ik vond het super jammer dat ik het Nederlandstalige boek al had gekocht en gelezen, want ik lees heel graag in het Engels. Ik vind dit net allemaal iets beter klinken dan in het Nederlands. Zo heb ik ook alles Harry Potter boeken gelezen en gekocht in het Engels. Dus stelde mij vriendin voor om het weg te geven op mijn blog (nogmaals: wat een lieverd hé!). Dus dankzij haar kan ik jullie laten meedoen met deze winactie.

Me before you

Flaptekst (Nederlandse versie):

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg. Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken? 

Wat moet je doen:

Onderaan deze blogpost in de comments, zeggen dat je meedoet. Als extra voordeel kan je dit ook doen op de Facebookpagina Steph to Read en dan maak je extra kans. Deelname alleen voor adressen in België en Nederland.

Jullie kunnen meedoen tot en met maandag 30 mei 2016. De naam wordt willekeurig bepaald. Ik maak op dinsdagochtend om 8u de winnaar bekend (via Facebook) en deze persoon krijgt een email toegestuurd.

Veel succes!

 

Titel: Me Before You
Auteur: Jojo Moyes
ISBN: 978-0-718-15783-8
Pagina’s: 498
Uitgeverij: Penguin Random House UK

26 Comments

 1. Ik wil! Ik wil! Ik wil! 🙂 uw recensie heeft me heel benieuwd gemaakt! En ik heb binnenkort nog een vakantietje gepland waarvoor ik nog een goed boek moet zoeken. Reageer ik hier op de juiste plaats? Oh en nog een heel gelukkige verjaardag natuurlijk! Ellen x

  Liked by 1 persoon

  1. Hey Ellen, heel leuk dat je meedoet! Dit is inderdaad de juiste plaats om te reageren dus jouw naam wordt toegevoegd. Voor een extra kans om te winnen kan je ook altijd naar de Facebookpagina van Steph to Read gaan. Veel succes!!

   Like

   1. Oh, je maakt me al benieuwd! Ik durf nooit volledig naar de trailer te kijken als ik voel dat het goed zit zodat ik niet té veel geteased word. Dankjewel, lets cross some fingers! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s