WINACTIE Kollekt!

Zoals jullie al konden lezen in Geluksmomentjes mei #5, was ik een paar weken geleden in het leuke winkeltje Kollekt. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en mijn portemonnee leger gemaakt. Ik heb een paar leuke foto’s voor jullie en een super toffe winactie!

Ik weet al niet meer hoe ik bij de winkel terecht ben gekomen. Ik denk het voorbij zien komen via Facebook. Ik hou heel erg van zo’n type winkeltjes, maar daar moet ik altijd voor naar de grotere steden. Kollekt lag lekker dichtbij in Leopoldsburg en aan de foto’s te zien, moest ik er een keertje naartoe.

Een paar weken geleden was het eindelijk zover en ik zou zo terug willen. Het is een conceptstore met een Scandinavisch tintje. Ze hebben er een breed assortiment van interieuraccessoires, maar ook wenskaarten, leuke gadgets Γ©n juwelen. Ik was zelfs aangenaam verrast van de leuke kinderhoek. De eigenares, Steffi, is echt een aardige meid. Ze is super gepassioneerd en heel vlot in de omgang. We hebben zelfs liggen keuvelen over het bevorderen van onze social media skills πŸ˜€

 

Kollekt 3

Kollekt 5

Kollekt 1

Kollekt 2a

Kollekt 6

Kollekt 4

Ik had heel de winkel willen kopen, maar ben uiteindelijk buiten gegaan met een leuke buit: schattig appel(roze)-/peer(mintgroen)lichtjes, twee armbandjes, een wenskaart en placemats voor kinderen die je kan inkleuren. En dat was niet alles. Steffi was zo lief om mij een prachtige vaas en decoratieblokje te schenken voor deze winactie!

Winactie kollekt

Winactie kollekt 2

Wat je moet doen om deze te winnen? Simpel. Je geeft hieronder in de comments aan waar jij deze leuke vaas en decoratieblokje zou willen zetten in je huis/werk. Voor een extra deelname kan je dit ook doen onder de post op mijn Facebookpagina. Deelname enkel voor BelgiΓ« en Nederland. 

De winnaar wordt willekeurig gekozen en zal een persoonlijk bericht krijgen. Je kan meedoen tot en met donderdag, 16 juni 2016. De winnaar wordt vrijdagochtend bekend gemaakt. Veel geluk iedereen!

 

37 Comments

  1. Het vaasje zou ik in mijn slaapkamer zetten. Ik heb hem pas helemaal gerestyled en dit vaasje past perfect bij mijn ‘wit met zachte kleurtjes’ kamer! Het decoratieblokje zou ik gebruiken om mijn to do thingies op te schrijven. Ik ben heel slecht in het onthouden van dingen, maar wanneer ik iets op zo’n schattig, positief blokje schrijf, kan ik de dingen die ik moet doen eigenlijk niet vergeten. Ook vind ik ze mooi om gewoon ergens op te plakken als bemoediging voor mijzelf of anderen πŸ™‚ Fingers crossed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s